TRABZONSPOR SOSA'NIN PEŞİNDE

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • þampiyon01
    Banned
    • 16-01-2009
    • 537

    TRABZONSPOR SOSA'NIN PEŞİNDE

    Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu, Sırf Laf Olsun Diye Transfer Yapmayacaklarını Belirterek, "İstesek Şimdi İki Adam Alırız Ama Birilerinin Gözüne Girmek İçin Transfer Yapmayacağız" Dedi. Aksu, Bayern Münihli Jose Ernesto Sosa İçin Teklif Yaptıklarını da Doğruladı.

    Devre arasında kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Trabzonspor'da Genel Sayman Mahmut Aksu, gelinen son noktayı değerlendirdi. Aksu yaptığı açıklamada birilerinin istemesiyle transfer yapmayacaklarını belirterek, "Transfer sezonun başlamasından itibaren çok detaylı bir araştırma içerisine girdik ve bir çok isim üzerinde görüşmeler yaptık. Ancak internet sitelerinde birileri transfer istiyor diye bu takıma takviye yapmayız. Eğer övülmek için transfer yapmak isteseydik, iki transfer yaptıktan sonra bacak bacak üstüne atıp otururduk. Biz kulübü ve ekonomik koşulları göz önünde bulunduruyoruz. Trabzonspor'un mevcut ekonomik durumunu sarsacak her hangi bir girişimde bulunmayız" dedi.

    "KOLAY OLANI DEÐİL ZOR OLANI YAPMAK İSTİYORUZ"

    Aksu, takıma direkt katkı yapacak oyuncu transfer etmeye çalıştıklarını da belirterek, "İstesek şimdi iki transfer yaparız ama lig uzun ve biz alacağımız her futbolcudan sonuna kadar yararlanmak istiyoruz. Şu anda elimizde 5 kişilik liste var ve bu listeden bir veya iki transfer yapmayı düşünüyoruz. Kolay olan futbolcuyu değil, zor olanı almak niyetindeyiz. Yönetim olarak bugüne kadar yaptıklarımızla zaten kendimizi gösterdik. Bu yüzden tekrar gündeme gelmek veya illa transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız" diye konuştu.
    SOSA İÇİN İTALYANLAR DA DEVREYE GİRDİ
    Bayern Münih'in genç yıldızı Sosa için girişimlerinin sürdüğünü de söyleyen Aksu, "Bu futbolcuyu biz gündemimize aldıktan sonra bir çok İtalyan kulübü de Sosa'ya talip oldu. Dolayısıyla fiyatı arttı. Ancak görüşmelerimiz sürüyor. Aldığımız taktirde çok fazla katkı sağlayacağından şüphemiz yok" dedi. Aksu, Ajax'ın sol açığı Leonardo'nun transferini ise şu anlık beklemeye aldıklarını vurguladı. Hollanda'da bulunan Genel Sayman Mahmut Aksu, birkaç gün içerisinde transfere son noktayı koyup, Türkiye'ye dönmeyi planlıyor.
    SOSA KİRALANABİLİR
    Öte yandan Trabzonspor'un, Sosa'yı sezon sonuna kadar kiralayabileceği de öğrenildi. Bu konuda net bir karar vermeyen bordo - mavili yöneticiler, hem futbolcu hem de kulübü ile görüşmelerini sürdürüyor. 24 yaşındaki Arjantinli Jose Ernesto Sosa, geçen sezon geçirdiği sakatlıktan sonra Bayern Münih'te yedek kulübesine mahkum oldu. Alman kulübünün Ribery'i de transfer etmesinin ardından kadroya dahi girmekte zorlanan Sosa, yılda 1. 5 Milyon Euro kazanıyor.
İşlem Yapılıyor
X