Bir veda da Ivanovic'ten

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • HIAMOVI
    satélite de expertos
    • 22-12-2004
    • 14236

    Bir veda da Ivanovic'ten




    Avustralya Açık'ta tek bayanlarda yaprak dökümü sürüyor. 7 numaralı seri başı Venus Williams'tan sonra 5 numaralı seri başı Ana Ivanovic de 3. turda elendi.





    Teniste sezonun ilk Grand Slam mücadelesi olan 97. Avustralya Açık Tenis Turnuvası'na, üçüncü tur maçlarıyla devam edildi.

    Melbourne Park kortlarında yapılan, toplam 22 milyon Avustralya Doları ödüllü turnuvanın üçüncü gününde tek bayanların favori isimlerinden Ana Ivanovic, Alisa Kleybanova'ya 2-1 yenilerek turnuvaya veda etti.

    Hisense Arena'daki maçta dünya klasmanında 31. sırada yer alan Rus raket ile karşılaşan geçtiğimiz yılın finalisti, ilk seti 7-5 kaybetti. İkinci sette 10 oyunun 8'inde rakipler birbirlerinin servisini kırarken, Ivanovic tie-break'le aldığı oyunla maça dengeyi getirdi.

    Turnuvanın 29 numaralı seri başı Kleybanova, sanılanın aksine oldukça rahat geçirdiği final setini ise 6-2 alarak güçlü rakibini saf dışı bıraktı.

    2008'de Roland Garros'u kazandıktan sonra Wimbledon'a üçüncü turda, Amerika Açık'a da ikinci turda veda ederek klasmanda zirvedeki yerini kaptıran Ana Ivanovic, 5. kez katıldığı Avustralya Açık'a da 3. kez üçüncü turda veda etti.

    20 yaşındaki Rus raket ise kariyerinde ikinci kez katıldığı Avustralya Açık'ta dördüncü tura güçlü rakibini yenerek yükseldi ve dikkatleri üzerine çekti.

    Tek bayanlarda turnuvanın 1 numaralı seri başı bir diğer Sırp raket Jelena Jankovic, dördüncü tura 26 numaralı seri başı Ai Sugiyama'yı 6-4'lük iki setle yenerek yükselirken, 3 numaralı seri başı Rus Dinara Safina da Estonyalı Kaia Kanepi karşısında 6-2'lik iki setle sonuca gitti.

    FEDERER ZORLANMADI
    Tek erkeklerde günün zorlu geçmeye aday mücadelesinde ise beklenenin tersine çekişme olmadı. Turnuvanın 2 numaralı seri başı Roger Federer, 4. tura da set vermeden çıktı.

    3. turda 26 numaralı seri başı Rus Marat Safin'la karşılaşan İsviçreli raket, 6-3, 6-2 ve 7-6'lık setlerle 3-0 kazanarak, 2005 şampiyonu rakibini saf dışı bıraktı.

    3 numaralı seri başı Novak Djokovic, Amer Delic karşısında 6-2, 4-6, 6-3 ve 7-6'lık set sonuçlarıyla tur atlarken, 7 numaralı seri başı Andy Roddick de tecrübeli Fransız Fabrice Santoro karşısında set vermedi.

    "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
    Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana






İşlem Yapılıyor
X