Gossip Girl CNBC-e'de

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    Gossip Girl CNBC-e'de

    ‘Gossip Girl’ ile dedikodu yeniden başlıyor


    Manhattan’ın en zengin gençleri, özenilerek izlenen sıradışı hayatları, dramatik aşk ilişkileri ve sorunları. 2008’e damgasını vuran gençlik draması Gossip Girl, birinci sezon bölümleriyle yeniden Pazar günleri saat 20.00’de CNBC-e ekranlarında.










    CNBC-E
    Güncelleme: 18:03 TSİ 30 Ocak 2009 Cuma


    İSTANBUL - Harika karakterler, muhteşem kıyafetler, güzel yerler ve hayatları altüst olmuş zengin insanlar... Manhattan’ın en zengin gençlerinin özenilerek izlenen sıradışı hayatlarını, dramatik aşk ilişkileri ve sorunlarını konu alan CNBC-e’nin gençlik dizisi “Gossip Girl” dudak uçuklatan cüretkarlığı ile kaçıranlar ve bir kez daha izlemek isteyenler için yeniden ekranda.
    New York Times tarafından tüm zamanların en iyi şovu seçilen yılın gençlik draması, efsane gençlik dizisi The O.C. ve yeni ajan komedisi Chuck’ın yaratıcısı Josh Schwartz’ın imzasını taşıyor.

    Kaç yaşında ya da nerede yaşıyor olursanız olun diziyi izledikten sonra siz de bu New York’lu yoldan çıkmış gençlerin dedikodusunu yapıyor olacaksınız.

    Özel Hayatlar Bir İnternet Sitesinde Yayınlanıyor!
    Kristen Bell’in anlatıcılığını üstlendiği dizide olaylar kendi isteğiyle yatılı okula giden eski kraliçe arı Serena’nın şehre dönmesiyle başlıyor. Bu dönüş eski yaraları açıyor, yepyeni rekabetleri ortaya çıkarıyor... New York’un en zengin mahallesinde yaşayan gençlerin hayatları hakkında en son dedikodular henüz kendileri bile bilmeden önce internet sitesinde yayınlanıyor...

    İlk Bölüm: Serena New York’a Dönüyor; Dedikodu Başlıyor...
    Her türlü fırsatı ve etkinliği keşfetmelerini sağlayacak paraya, zevke ve ayrıcalığa sahip Manhattan’lı genç sosyete, bir zamanlar doğu yakasının en ünlü parti kızı olarak adı çıkan Serena Van Der Woodsen’ın şehre dönüşünün haberini alıyor. Entrika ve kıskançlık dolu karmaşık hayatlarındaki her türlü son dakika gelişmesini gizemli Gossip Girl’ün dedikodu sayfasından takip eden bu gençler, Serena’nın ani gidişine olduğu gibi dönüşüne de bir anlam veremiyor... Serena geri dönüş sebeplerini gizli tutsa da bunun erkek kardeşi Eric’le bir ilgisi olabileceği tahmin ediliyor. Blair ise Serena’nın dönüşüyle tekrar gölgede kalmaya pek de niyetli görünmüyor.

    Yaşamlarının odak noktası dedikodu, skandal ve moda olan alışveriş ve eğlence için yaşayan Blair ve Serena arasındaki gerginlik hiç bir zaman azalacak gibi görünmüyor. Bu arada Serena’nın ilgisini çeken Dan bir anda kendini onunla çıkarken buluyor ve onu tanıdıkça içinde bulunduğu dünyaya bir anlam vermeye çalışıyor...

    KİM KİMDİR?
    Gossip Girl, Beverly Hills 90210, Dawson’s Creek ve Laguna Beach’in bir karışımı gibi. Blair bekaret takıntılı bir diva, Serena (Blake Lively) en yakın arkadaşının erkek arkadaşıyla beraber olmuş, ama artık değişmeye kararlı bir sabık kötü kız, Nate (Chace Crawford) kokain kullanan babasını ihbar etmiş, Chuck (Ed Westwick) ise ailesinin sahip olduğu beş yıldızlı otelde düzenli olarak uzun bacaklı, güzel kadınlarla birlikte oluyor. Bu alışılmadık derecede “yaramaz” gençlerin arasında daha sıradan kalan iki genç ise duyarlı şair Dan (Penn Badgley) ve onun kız kardeşi Jenny (Taylor Momsen). New York’un zengin çocuklarının hayatları görüldüğü kadar sıradışı mı yoksa ışıltılı görünüşlerinin altında onlar kadar varlıklı olmayanlarla aynı sorunları mı paylaşıyorlar? Tüm bunların cevabı Gossip Girl’de...

    Yayın Günü : 1 Şubat Pazar
    Yayın Saati : 20.00
    Bölüm : 1. Sezon / 1. Bölüm
İşlem Yapılıyor
X