Lakers'tan Radmanovic'e güle güle

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • HIAMOVI
    satélite de expertos
    • 22-12-2004
    • 14236

    Lakers'tan Radmanovic'e güle güle

    NBA'de Los Angeles Lakers ile Charlotte Bobcats 3 oyuncuyu kapsayan bir takasa imza attı. Buna göre Lakers, Sırp forvet Vladimir Radmanovic'i Bobcats'e gönderip karşılığında yedek forvet Adam Morrison ve yedek guard Shannon Brown'ı aldı.

    Lakers'taki üçüncü sezonunu geçiren ve 2008-2009 sezonunda kontratı gereği 6.5 milyon dolar alıp sezon sonu serbest kalacak olan Radmanovic, bu sezon fazla süre alamayıp zaman zaman teknik ekiple yaşadığı sorunlarla gündeme gelmişti. Bu sezon 46 maçta forma giyen 29 yaşındaki oyuncu 16.4 dakika, 5.9 sayı (NBA kariyerinin en düşük sayı ortalaması), 2.5 ribaunt ile vasat bir sezon geçiriyordu. Gerald Wallace'ın sakatlığıyla forvet pozisyonunda sıkıntı yaşayan Bobcats böylece, her iki forvet pozisyonunda da oynayabilen bir ismi kadrosuna dahil etmiş oldu.


    Bobcats forveti Adam Morrison ise 2006 NBA draftı'nda, Bobcats tarafından 3. sıradan seçilmiş ancak seçildiği yere göre bir türlü beklenen patlamayı yapamamış bir isim olarak dikkatleri çekti. Bobcats'te Gerald Wallace'ın ardında süre bulmakta zorlanan Gonzaga Üniversitesi çıkışlı oyuncu bu sezon 44 maçta 15.1 dakika, 4.5 sayı ve 1.6 ribaunt ortalamalarıyla oynuyordu.
    Takasta kullanılan bir diğer isim olan Shannon Brown ise bu sezon 30 maçta 11.2 dakika ve 4.8 sayı ortalamalarıyla oynamaktaydı.

    "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
    Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana






İşlem Yapılıyor
X