Nip/Tuck e2'de

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    Nip/Tuck e2'de

    Nip/Tuck, her Perşembe e2’de


    Yeni şehir, yeni ofis ve yeni bir hayat. “Nip/Tuck”, 5. sezon bölümleriyle devam ediyor. Yeni sezonda Hollywood’a taşınan estetik cerrahlar Sean ve Christian, maceralarına e2 ekranında devam ediyor...


    "Bana kendiniz hakkında neyi beğenmediğinizi söyleyin"






    NTV-MSNBC
    Güncelleme: 11:53 TSİ 12 Şubat 2009 Perşembe


    İSTANBUL - Değiştirebildiğini değiştir, değiştiremediğini gizle. Televizyon dünyasının en sert ve sarsıcı dizisi “Nip/Tuck”, nefes kesici görüntüleri ve olağanüstü sahneleri ile Perşembe akşamları e2 ekranlarında...

    COLLEEN’İN FARKLI YÜZÜ
    Bu akşam izleyeceğimiz beşinci sezonun on ikinci bölümünde Kimber ve Ram’le iş ortaklığı yapan Eden’ın Sean’ın yardımına ihtiyacı vardır. Bu arada bir grup zengin, tüm kozmetik operasyon ihtiyaçlarını karşılaması için Christian’la anlaşır. Sean ise Colleen’in farklı bir yüzünü keşfedecektir.

    Yayın Günü : 12 Şubat Perşembe
    Yayın Saati : 23.00
    Bölüm : 5. sezon 12. bölüm


    NIP/TUCK
    İki estetik cerrahın hayatı ameliyatları kadar ilginç olabilir mi? Söz konusu dizi Nip/Tuck, doktorlar da Christian Troy ve Sean McNamara ise en inanılmaz, en sarsıcı, en kafa karıştırıcı hikâyelere hazır olmak gerek. Ve bütün bunlar olup biterken birbirinden mükemmel şarkılar da fonda…

    Bu işini bilen estetik cerrahlar, kötü yanlarınızı düzeltebilir, kırışıklıklarınızı ortadan kaldırabilir ya da yağlarınızı alabilir. Zarar görmüş yüzleri onarabilir ve hatta yaralı bir ruhun tekrar mutlu hissetmesine yardımcı olabilir. Ancak ruhunuz için yüzeyde yapılan bu değişiklikler yeterli olabilir mi?



    KLİNİK MIAMI’DEN LOS ANGELES’A TAŞINDI
    Estetik camiasındaki her türlü garipliği gördüğümüzü bize düşündüren Sean McNamara (Dylan Walsh) ve Christian Troy (Julian McMahon), kliniklerini Miami’den Los Angeles’a taşıyor. Bakalım iş hayatlarındaki başarıyı bir türlü özel hayatlarına yansıtamayan ikili, dünyada en çok estetik operasyonun yapıldığı Hollywood’da ne gibi olaylarla karşılaşacak.


    YENİ KONUKLARLA TANIŞIN
    Nip/Tuck bu sezon da yine birbirinden tanıdık simalarla dolup taşıyor. İşte dizinin bugün izleyeceğimiz ilk bölümünde kamera karşısına geçen oyuncular:

    Daphne Zuniga: Melrose Place ile hafızalara kazınan Zuniga, beşinci sezonun ilk bölümüne ismini veren Carly Summers’ı canlandırıyor. Summers kariyeri düşüşe geçen 40’larında bir oyuncu ve menajeri bu düşüşü yavaşlatmanın tek yolunun estetik cerrahiden geçtiğine inanıyor. Zuniga’yı önümüzdeki aylarda CNBC-e’de yayınlanmaya başlayacak olan One Tree Hill’in beşinci sezonunda Brooke Davis’in taş kalpli annesi Victoria Davis olarak da izleyeceğiz.

    Jennifer Coolidge: Amerikan Pie üçlemesinde “Stifler’ın annesi” olarak tanıdığımız Coolidge sezonun ilk bölümünde, Sean ve Christian’ın danışman olarak çalışmaya başlayacağı Hearts ‘n Scalpels adlı TV dizisinin konuk oyuncusu Candy Richards rolünde. Coolidge Seinfeld ile TV dünyasına adım attıktan sonra, King of the Hill, Frasier, According to Jim gibi dizilerde konuk oyuncu olarak karşımıza çıktı. Joey’de ise Joey’nin menajeri Bobbie Morganstern’ü canlandırıyordu.

    Tia Carrere: Carrere, Los Angeles’ın güçlü erkeklerinin mazoşist ihtiyaçlarını para karşılığı gideren, sadist eğilimlere sahip, gizemli bir kadını canlandırıyor. Sinemada şansı yaver gitmeyen Carrere, bir TV dizisinden diğerine atlıyor. Kendisi en son The O.C.’nin son sezonunda karşımıza çıkmıştı.




İşlem Yapılıyor
X