Efes'te Vujanic seferberliği

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • HIAMOVI
    satélite de expertos
    • 22-12-2004
    • 14236

    Efes'te Vujanic seferberliği

    Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun, dizinde sakatlığı bulunan Milos Vujanic'in kısa sürede sahalara dönmesi için yoğun biçimde tedavisinin sürdüğünü söyledi.

    Özerhun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, doktorların görüşüne göre Vujanic'in 3 hafta içinde sahalara dönme imkanının çok yüksek olduğunu belirterek, ''Ama doktorlar bu süreç içinde durumunu çok iyi değerlendirecek. Şu an için görülen tabloda sezonu kapatması söz konusu değil. Ameliyat şu aşamada gündemde hiç yok. Bir süre yoğun tedaviden sonra durumu daha kesin olacak'' dedi.

    Tecrübeli oyuncunun ön çapraz bağlarının koptuğunu kaydeden Engin Özerhun, şunları söyledi:

    ''Ancak şu anda 'sezonu kapattı, ameliyat olacak' diye bir düşünce yok. Ayağının üst tarafındaki kasları güçlendirecek yoğun tedavi yapılıyor. Vujanic, daha önce operasyon geçirdiği için ne tür antrenmanlar yapacağını biliyor. Oyuncuyu çok sayıda doktora gösterdik. Farklı farklı görüşler oluştu. Kimisi daha kısa sürede geleceğini, kimisi de sürecin uzun olacağını bildirdi. Şu anda kısa sürede sahalara dönmesi için yoğun tedavisi sürüyor. Ayrıca bu şekilde oynayan oyuncular da var.''


    kaynak:AA

    "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
    Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana






İşlem Yapılıyor
X