Mustafa Denizli’nin Açıklaması

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • HIAMOVI
    satélite de expertos
    • 22-12-2004
    • 14236

    Mustafa Denizli’nin Açıklaması

    eknik Direktörümüz Mustafa Denizli, 3-0 kazandığımız Gaziantepspor mücadelesi sonrasında şu değerlendirmeyi yaptı: "Aşağı yukarı 6 gün içinde oynadığımız iki maçı değerlendirdiğimiz zaman, takım savunması olarak iyi şeyler yaptık. Geçen hafta takım savunmasından bahsetmek mümkün değildi. Takımın tamamen hücum organizasyonu vardı, kazanamadığımız bir maç. Lig maratonunda bunlar çok önemli. 2 haftada 4 puan kazanıyorsunuz, geçen hafta aldığımız puanla, daha doğrusu kaybettiğimiz 2 puanla kıyasladığımız zaman bugün kaybedebileceğimiz 2 puan esasında bizim hedefimizde çok önemli bir değişkenlik yaratacaktı. Ama bunlar çok önemli değil.
    Dediğimiz gibi lig bir maraton, burada nelerle karşılaşacağımız hiç belli değil. Ama bir şeyi bilmemiz lazım, takımımızın gittiği yolu. Beşiktaş, iyi bir yolda. Çalışkan, efektif futbol ortaya koyuyor.
    İlk yarıda iyi organize olamadık, üzerimizde hak etmediğimiz bir deplasman baskısı yaşadık. Belki çok iyi oynadığımız, rakiplerimizden çok daha üstün oynadığımız maçlarda ya berabere kaldık ya da kaybettik. Bu zaman zaman takımlarda güven kaybına neden oluyor. Belki ilk yarıda da öyle bir psikolojinin içinde olduk diyebilirim. Ama neticede dış sahada bulduğumuz gol, bizi oyun olarak rahatlattı. Bizim esasında dış saha veya İstanbul diye bir ayırımımız yok. Oyun felsefemiz neyse onu yansıtmaya çalışıyoruz, onu başarmaya çalışıyoruz.
    Goller arka arkaya gelince önemli bir rahatlık sağladık. Tabii bir takımın çıkışıyla, rakibimizin düşmesi çok önemli. Ama bir şeyi gördük, Beşiktaş iyi oynamaya başladığı zaman özellikle rakibe gol pozisyonu verme şansı neredeyse sıfıra iniyor. Bu bizim açımızdan fevkalade önemli bir gelişme.
    Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. hedefimize devam ediyoruz, hem ligde hem kupada bu takımın önemli işler başaracağına ben ilk gün ne kadar inanıyorsam bugün de o kadar inanıyorum. Neticede haftalar bir bir geçecek önümüze değişik tablolar gelecek."

    "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
    Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana






İşlem Yapılıyor
X