İbo Show bitti

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    İbo Show bitti



    İbo Show bitti!
    atv'nin İbo Show'u kaldırdığının duyulması üzerine İbrahim Tatlıses hemen bir açıklama yaptı.
    25 Şubat 2009 / 21:52:17


    İbo Show'un pazar günü yayınlanan bölümünde canlı yayında konuğu Yıldız Tilbe'yle kavga eden İbrahim Tatlıses'in programı yayından kaldırıldı.
    Tatlıses, programının yayından kaldırılmasından sonra şu açıklamayı yaptı:
    İbo Show izleyicilerine saygılarımı iletiyorum. 3 gündür gördüğüm eziyet ve hakaret karşısında çok yorulduğumu hissettim.
    Yıldız Tilbe’nin nankörlüğü ve yalan yanlış konuşmaları karşısında, bende yalan söylemeyeceğime göre ATV yönetimi ile konuşup İBO SHOW’u bitiriyorum.
    Üzgünüm, ama durum bu! 50 tane İbo Show çalışanının vebalinin hesabını 3 gündür zavallı kadını oynayan Yıldız Tilbe versin.
    Hoşçakalın
    İbrahim TATLISES


    kaynak:televizyon gazetesi
  • sandiego
    Junior Member
    • 12-08-2007
    • 105

    #2
    Konu: İbo Show bitti

    Şahsen çok memnun oldum bari yerine adam gibi bir porğram koyarlar da insanımız izler
    Neymiş O son proğram da ki rezillik hiç izlemedim gerçi yazılıp çizilenler bildiğim bizim insanımıza hiç bir faydası yok bu tip proğramların rezillik başka birşey değil :(

    Yorum

    • armonil
      Member
      • 05-06-2007
      • 758

      #3
      Konu: İbo Show bitti

      Çok şükür...

      Yorum

      • ybæl©ik
        ADMINISTRATOR
        • 25-01-2003
        • 30775

        #4
        Konu: İbo Show bitti

        Darısı diğerlerine ...

        Yorum

        • ASIM MAVZER
          Member
          • 14-05-2007
          • 1601

          #5
          Konu: İbo Show bitti

          tatlısesi severim , ama bu son yaptığı agresif hareketler ona hiçmi hiç yakışmadı. yaptığı iyilikleri başa kakması hiç hoş değildi. tatlısesin karakterini değil sesini çok severim

          Yorum

          • emin_070
            Senior Member
            • 03-07-2006
            • 3337

            #6
            Konu: İbo Show bitti

            ne tatlısesi nede proğramını severim.

            Allah'a şükür ki kurtulduk.

            Televizyon camiasına geçmiş olsun.

            Yorum

            • eren511
              Member
              • 29-07-2006
              • 2805

              #7
              Konu: İbo Show bitti

              güzel haber...

              Yorum

              • ecelik
                Senior Member
                • 29-06-2004
                • 3902

                #8
                Tatlıses: İbo Şov bitmiştir

                Kurtulduk sonunda:D



                "Yıldız Tilbe, benim için yaşayan bir ölüdür"
                Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Yıldız Tilbe ile yaşadığı tartışmanın ardından "İbo Show" adlı programı bırakacağını açıkladı. Tatlıses, düzenlediği basın toplantısında Yıldız Tilbe'den sık sık "kadın" diye bahsederken, "Bundan sonra Yıldız Tilbe benim için yaşayan ölüdür" dedi.
                İbrahim Tatlıses, Yıldız Tilbe ile yaşadığı polemiğin ardından bugün Seyrantepe'deki Tatlıses Şirketler Grubu'nda basın toplantısı düzenledi. Hayli gergin olduğu gözlenen Tatlıses, "3 gündür bekliyorum. Ben aslında o gece İbo Show'a veda edecektim. Köşe yazarları, gazeteciler ne yazacak diye merak edip, bekledim. Yazılanları görünce hayretler içinde kaldım. Tek taraflı baktıkları için gazetecilere teşekkür ediyorum. Ben olayın kahramanı olmak istemiyorum, tek taraflı yaklaşmadım. Ben mahkum edileceksem doğruları söyleyeyim, sizlerde doğrulara kelepçe vurun. Çok üzüldüm, yaptıklarıma üzüldüm. Ben hep iyi niyetimden kaybediyorum. İyilikten maraz doğar. Hanımefendi diyor ya bana "Allah yardım ediyor." Hepimize Allah yardım ediyor. Fakat Allah bize yardım ederken bir vesile yaratır. Bende kendimi vesile olarak görüyorum. Televizyonda anlattığım olay yeni bir olay değildir, 8 senelik bir olaydır" diye konuştu.
                Bir çok televizyon programında Yıldız Tilbe'yi övdüğünü ve şarkılarını seslendirdiğini ifade eden Tatlıses, "Bu nasıl bir yorumdur, bu nasıl sestir" diyerek onun reklamını yaptım. Yaptığım şeylerden pişmanlık duymadım, kim olsa aynı şeyi yaparım. Bundan sonra Yıldız Tilbe benim için yaşayan ölüdür. Çünkü çok üzüldüm. Programı izlemeden yorum yapanlar var. Böyle bir kadın olayı olduğu zaman İbrahim Tatlıses'e saldırılar başlıyor. Programın başından saat 01.00'a kadar hiçbir şey yoktu. Saygıda kusur etmedim. İbo Show bir konser salonu değil, ben orada şov yapıyorum. Konser gibi gel şarkını söyle, sonra bana Eyvallah de git olmaz. Ben organizatör değilim, ben menajer değilim, ben şovmenim. Şarkı aralarında da espri yapmak isterim" şeklinde konuştu.
                Tatlıses, program sırasında Tilbe'nin söylediği şarkının esprili olmasından dolayı şarkıyı yarıda kestiğini söyleyerek, "İnsanların yüzüne baktım, hiçbir şey anlamıyorlardı. Sen benim programımı protesto etmeye mi, yoksa benimle program yapmaya mı geldin? Ben orada "bu şarkıları okuma, kendi şarkılarını oku" dediğim zaman, oradaki ekibe müdahale ediyor ve "hayır ben bunu söyleyeceğim" diyor. Çünkü niye; benim lafım orda geçmesin diye. Show programının patronu benim, o anda oranın sahibi benim. Benimde katıldığım programlarda şovmenin istediği soruları sorma hakkını sahip olduğunu biliyorum. Halktan telefonlar geliyor, "şu şarkıları söyle" diyorum, "yok ben türkü okuyacağım, onu okumayacağım" diyor. Perde arkasında ve perde önünde olanları kimse bilmiyor. Saat 01.00'a kadar katlanabildim" dedi.
                Yıldız Tilbe'nin programa Toprak isminde birini de getirmek istediğini ve yapımcıların itirazı üzerine "o gelmezse bende gelmem" dediğini anlatan
                Tatlıses konuşmasını şöyle sürdürdü;
                "Yıldız Tilbe'yi programa almak için aradığımızda 20 bin TL para istedi. Orası bir konser alanı değil. Biz oraya kimseyi parayla getirmiyoruz. Sen konserlerin ve gazino programlarında git paranı al. Bazı arkadaşların saz ekibinin paralarını veriyoruz. Bizde başka programlara gittiğimizde bazen alıyoruz, bazen almıyoruz. "Yok ben beşi bir yerde isterim, bir elbise alacaksın bana" diyor. Buna aç gözlülük derim. Tanıtımı yapmışız mecburen her istediğine "evet" diyoruz. O altınları kendisi istedi, ben hediye gibi gönderdim. Reklam arasında gidiyor seyirciyle oynuyor, oynaşıyor. Senin yerin arka. Reklam arasında seyirciyi tatmin edersen, seyircinin gardı düşüyor. Senin seyircinin gardını düşürmeye hakkın yok."
                Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Yıldız Tilbe'nin programda söylediği bir şarkının sözlerini kastederek, "Bu ne demek" diye sorduğunu ve Tilbe'nin "Senin haremin var, sen iyi bilirsin" şeklinde cevap aldığını belirterek, "Bu nasıl bir cümle. Bir kadının ağzına yakışan bir cümle mi? Reklam arasında ben buna izah etmeye çalıştım. Sen bana ağlayarak telefon açtığın günlerdeki Yıldız gitmiş, onbin milyon kere değişen bir Yıldız gelmiş. Ne çalıştığı patronlar memnun, ne çalıştığı plakçılar memnun, ne çalıştığı insanlar memnun. Hiçbir yerde televizyon programı yapamıyor. Sürekli bu çirkefliğinden. Ben böyle bir şey görmedim. Kör olacaksın ama nankör olmayacaksın. Ben orada "kalk programı terk et, defol" deme hakkına sahibim. Ama terbiyemi bozmuyorum. Ben o terbiyesizliği yapmak istemedim. Ben sonuna kadar sabrettim. Eğer "kalk git" desem gideceğini biliyordum. Bin tane Yıldız olsan bana ne yazar. 30 senedir bu meslekteyim. Senin şarkılarına, senin yorumuna hiçbir şey demiyorum" şeklinde konuştu.
                Yıldız Tilbe'nin programa gelmeden önce yapımcıları arayarak çorap ve jilet alınmasını istediğini anlatan Tatlıses, "Bunlar senin kölen köpeğin mi? Bunu nasıl istersin. Ben bugüne kadar 17 senedir bu programı çekiyorum hiç kimse böyle bir şey istemedi. Salona girdiğimde koltuk altı kıllarını kesiyor ve kolunu kaldırıp gösteriyor. Bu program zaten sondu, kendimi saat 01.00'a kadar zor tuttum. Burada beni olağanüstü bir tahrik var. Bende insanım, orada ağzımdan böyle bir cümle çıktı da çok mu sevindim? Hiçte mutlu olmadım. Bana yakışmayan bir şeydi. Cenazeme dahi istemiyorum onu" dedi.
                Tatlıses, "İbo Show" programını da bırakacağını açıklayarak, "Ben bitirmiyorum, sizler bağırıyorsunuz "bitirin" diye. Yoruldum, çok yıprattınız. Başka program yapmayı düşünmüyorum, yeni kasetim çıkacak" diye konuştu. Tatlıses, sözleşmedeki kurallar gereği programı tek taraflı bitiremeyeceğini, ancak kanal yetkililerini arayarak programı bitirmek istediğini söyleyeceğini ifade etti.

                Yorum

                • SELÇUK KAYA
                  Senior Member
                  • 12-05-2005
                  • 4809

                  #9
                  Konu: İbo Show bitti

                  tüm ülkemin gözü aydın olsun...


                  iğrenç iğrenç konuşmasıyla,gereksiz mimikleriyle,saçma sapan hareketleriyle,en büyük benim havalarıyla o ekrana yakışmayan bu menem herifden kurtulmuş olduk...

                  umarım bir daha o programla geri gelmez... söylesin şarkısını başka kelam istemez...

                  Yorum

                  • fuga
                    Senior Member
                    • 27-08-2004
                    • 6397

                    #10
                    Konu: İbo Show bitti

                    iyi olmuş darısı buna benzer çirkin programlara

                    Yorum

                    • HIAMOVI
                      satélite de expertos
                      • 22-12-2004
                      • 14236

                      #11
                      İbo Show bitti

                      İbo Show'un pazar günü yayınlanan bölümünde canlı yayında konuğu Yıldız Tilbe'yle kavga eden İbrahim Tatlıses'in programı yayından kaldırıldı.
                      Tatlıses, programının yayından kaldırılmasından sonra şu açıklamayı yaptı:
                      İbo Show izleyicilerine saygılarımı iletiyorum. 3 gündür gördüğüm eziyet ve hakaret karşısında çok yorulduğumu hissettim.


                      Yıldız Tilbe’nin nankörlüğü ve yalan yanlış konuşmaları karşısında, bende yalan söylemeyeceğime göre ATV yönetimi ile konuşup İBO SHOW’u bitiriyorum.
                      Üzgünüm, ama durum bu! 50 tane İbo Show çalışanının vebalinin hesabını 3 gündür zavallı kadını oynayan Yıldız Tilbe versin.


                      Hoşçakalın
                      İbrahim TATLISES

                      "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
                      Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana






                      Yorum

                      • HIAMOVI
                        satélite de expertos
                        • 22-12-2004
                        • 14236

                        #12
                        Konu: İbo Show bitti

                        Pazar akşamı "İbo Show" isimli programında konuk ettiği Yıldız Tilbe'yle canlı yayında kavga eden ve "Seni dayak yiyordun, ....... elinden kurtardım" diyen Tatlıses, aldığı tepkiler üzerine dün yazılı bir açıklama yaptı ve kendini savundu. ( yukarıda)

                        Tilbe'nin "Kandıramazsın" isimli şarkısını espri yapmak için kestiğini ama bunu anlamadığını ve küstahça karşılık verdiğini söyleyen Tatlıses, "Bu insanın ne kadar patavatsız olduğunu iyi bilenlerdenim. Bu insanın kovulmadığı yer ve mekan ve dayak yemediği patron kalmadı. Bir tek ben ona kıyamadım ve kıyamazdım. İdobay’da iki senelik mukavelesi vardı. Daha fazla dayanamadım ve başka firmaya sattım. Aslında nasıl bir insan olduğunu biliyordum ve böylece kendimi ladesledim. Şarkısını espri olsun diye kestim ama lafı küstahça ağzıma tıkadı. Aradan 15 sene geçmesine rağmen Allah rızası için hiçbir yerde İbrahim Tatlıses bana şunu yaptı, İbrahim Tatlıses bana bunu yaptı cümlesini duymadığım için o geçmişteki olayı elimde olmadan sinirlenerek söyledim" diye konuştu.

                        Yayına çıkmak için para istedi

                        Tilbe'nin yayına çıkmak için kendisinden para istediğini, bunu kabul etmeyince de "beşibiryerde, takım elbise ve ayakkabı" istediğini belirten Tatlıses, sanatçıyla ve konuyla ilgili kendi menajeriyle yaptığı konuşma metni ve aldığı kıyafetlerle mücevherlerin fiyatını da internet sitesinde yayınladı. Tatlıses'in birebir yayınladığı konuşma metni "Acaba bütün konuşmalarını kayıt mı ediyor?" şeklinde merak uyandırdı.

                        Tatlıses, Tilbe'nin 12 bin 622 TL'lik alışverişinin yanı sıra yayına çıkmadan önce iki tane kilotlu çorap ve jilet de aldırdığını söyledi ve şöyle konuştu:

                        "Sanki bunlar yetmez gibi pazar günü programa gelirken bizim ekibi arıyor ne istese beğenirsiniz? İki tane kilotlu çorap bir de permatik jilet! Sen nasıl sanatçısın arkadaş. Ayağına giyecek çorabında mı yok. Tabi ki vardır. Ama işte bunun adı aç gözlülük. Jileti de bize aldırttın ya, helal olsun! Bunlara rağmen bütün sabrımı zorladım. Programın patronu benim. Şu şarkıları oku derim o başka şarkı okur. Kendi şarkılarını oku derim. O ben ne istersem onu okurum der. Eee ben de insanım. İyice sinirlerim laçka olur ve gönlümden bir yıldız kayar gider."

                        İşte Tatlıses'in Tilbe için yaptığını iddia ettiği harcamaların dökümü

                        Faturalar:
                        Nişantaşı B. Butik: 1.500 TL
                        Akmerkez Home Store: 1.650 TL
                        Ayakkabı: 650 TL
                        Kanyon Horvey Nıchols: 4.494 TL
                        Kuyumcu Sait Koç (Beşi Bir Yerde): 4.328 TL
                        Toplam: 12.622 TL

                        İşte Tatlıses'in Tilbe'yle ilgili telefon kayıtlarını dökümü

                        Olayın başlangıcı: Ben istemiyordum. Ekibin ısrarıyla Yıldız Tilbe’yi İbo Show’a davet ettik. Telefon açtım.

                        Tatlıses: Kızım İbo Show’a katılır mısın?

                        Yıldız Tilbe: Katılırım abi. Yalnız kaç para vereceksin?

                        Tatlıses: Kızım ne parası ayıptır.

                        Yıldız Tilbe: O zaman bana beşi bir yerde al. Bir de takım elbise ve ayakkabı.

                        Tatlıses: Peki kızım senin canın sağ olsun.

                        Yıldız Tilbe: Yalnız altınlar sahte olmasın ha!

                        Tatlıses: Ayıp sana kızım. Sahtekarmıyım ben. Şimdi tanıtımı hazırlatıyorum. Tamammıyız?

                        Yıldız Tilbe: Tamam, tamam. Yalnız elbiseyi ben beğenirim. Senin menajerin Eyüp gider alır. Bak beşi bir yerde, bir de elbise haa. Altınlar küçük olmasın büyüğünden. 3 bin TL para.

                        Tatlıses: Bak kızım ayıptır. Ne parası! Sen beni dinle başka yerlerden de isteme. Hoş değil.

                        Yıldız Tilbe: Tamam, Tamam. Menajer Eyüp beni arasın. Ben yerlerini söylerim.

                        Tatlıses: Tamam canım söylerim. Sen bana yeni şarkı verecen mi?

                        Yıldız Tilbe: Veririm. Sen de bana para verecen mi?

                        Tatlıses: Şarkıya veririm tabi. Peki şimdi dinletebilcen mi?

                        Yıldız Tilbe: Dinletirim. Sen okuyacak mısın?

                        Gayet neşeli ve telefonlar kapandı. Tabi bu arada tanıtım TV’de dönmeye başladı. Herkes Yıldız Tilbe’nin bu hafta İbo Show’da olduğunu duydu.

                        Cumartesi günü Eyüp beyi arar. Ona der ki; “Nişantaşı’nda falanca mağazada bir elbise bir de pantolon var. Sana sonra başka mağazaları da söylerim.” Eyüp bey beni arar.

                        Menajer E.: İbrahim bey Nişantaşı’na geldim. Buradaki fatura 1.500 TL. Ne diyorsunuz?

                        Tatlıses: İyi al.

                        Menajer E: Yalnız İbrahim bey burayla bitmiyor. Başka mağazada var.

                        Tatlıses: Olmaz Eyüp. Bana bir elbise söyledi. Başka mağaza nerden çıktı.

                        Menajer E: Valla öyle İbrahim bey.

                        Tatlıses: Peki kardeşim. Hele bir git gör bakalım. O mağazalarda ne var
                        Aradan bir saat sonra Eyüp bey beni aradı.

                        Menajer E: İbrahim bey bu kadın iyice uçmuş. Ben böyle şey görmedim.

                        Tatlıses: Hayırdır ne oldu.

                        Menajer E: İbrahim bey Kanyon Alışveriş Merkezi’ne geldim. Horvey Nıchols mağazasındayım.

                        Tatlıses: Eyüp konuya gel. Oradan neler almış.

                        Menajer E: Ne yok ki İbrahim bey! Sadece burası 4.494 TL yani eski paraya göre 4,5 milyar.

                        Tatlıses: Hoppala! Eyüp bu ne demek ayıp arkadaş!

                        Menajer E: Böyle İbrahim bey. Ne yapalım ödeyecek miyim?

                        Tatlıses: Hayır Eyüp ödemiyorsun. Hanımı ara ona de ki; “İbrahim beyle böyle konuşmamışsınız”

                        Menajer E: Tamam İbrahim bey ama bu kadın laftan anlamıyor. Ben ne söylersem o bildiğini söylüyor.

                        Tatlıses: Eyüp beni sinir etme. Sen telefonu aç söyle kardeşim. Bugün cumartesi, saatte sekiz. Yarın İbo Show’a Yıldız’ın yerine kimi bulalım! Ayıp ya televizyonda tanıtımı dönüyor. Bu yaptığı ayıptır arkadaş.

                        Menajer E: Valla İbrahim bey siz ne derseniz ben onu yapacağım.

                        Tatlıses: Yap kardeşim ona de ki; “Yıldız Hanım her şey için çok teşekkürler. Sen İbo Show’a gelmiyorsun. Biz de bu eziyetten kurtuluyoruz”

                        Menajer E: Nasıl söylerim İbrahim bey.

                        Tatlıses: Yav sen söyle. “Yedik kaz etinden, doyduk lezzetinden.” Bu nasıl bir insan ya.

                        Menajer E: Valla öyle İbrahim bey. Daha burayla da bitmiyor. Bir mağaza daha var. Ona da gideceğim.

                        Tatlıses: Bir mağaza daha mı var?

                        Menajer E: Evet, var.

                        Tatlıses: Ya Eyüp bu soyguncu mu, sanatçı mı! Ne bu ya. 17 senedir İbo Show çekiyorum. Ben böyle bir sinema görmedim. Hem siyah-beyaz, hem renkli hem de sinemaskop. Üçü bir arada! Ya Eyüp bir daha konuş 13 milyarı buldu.

                        Menajer E: 13’i geçer.

                        Tatlıses: Yav arkadaş bize kimler geldi. Ben böylesini görmedim kardeşim. Bu çin işkencesi gibi ya! Davet ettiğime bin pişman oldum. Ya astarı yüzünden pahalı oldu.

                        ...................................

                        alıntı.tv gazetesi
                        Son düzenleme HIAMOVI; 02-03-2009, 20:08.

                        "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
                        Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana






                        Yorum

                        • frux
                          Junior Member
                          • 30-07-2006
                          • 418

                          #13
                          Konu: İbo Show bitti

                          Müjde Ar, ibo'yu Recep ivedik'e benzetmiş.. haksız da sayılmaz yani..

                          Yorum

                          • yamtarahmet
                            Junior Member
                            • 26-06-2005
                            • 495

                            #14
                            Konu: İbo Show bitti

                            yılllar önce bitmesi gereken bir abuzer kadayıf tiplemesiydi.bittiğine çok sevindim.

                            Yorum

                            • adem 35
                              Junior Member
                              • 15-06-2006
                              • 148

                              #15
                              Konu: İbo Show bitti

                              cok ta lazim degildi Allah´a cok sükür ne kadar dandik program di

                              Yorum

                              İşlem Yapılıyor
                              X