İlklerin takımı G.Saray!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • sak55
    Banned
    • 30-05-2008
    • 2059

    İlklerin takımı G.Saray!

    UEFA Kupası sahibi Galatasaray, yine bir ilke imza attı.UEFA Kupası'nda gruplara dönülmesinin ardından ilk kez bir Türk takımı 4. tura yükseldi. 2006-07 sezonunda Fenerbahçe, 2007-08 sezonunda ise Galatasaray 3. tura yükselmiş ancak elenmişti. Cimbom kendini de aştı ve 4. tura adını yazdırdı.

    FIFA'NIN MANŞETİ ARDA

    UEFA Kupası'nda Bordeaux'u eleyen Galatasaray'da rövanş maçında 2 gol kaydeden ve 4-3'lük nefes kesen zaferde büyük katkısı olan Arda Turan, dünya futbolunun patronu FIFA'nın resmi sayfasında süper yıldız olarak tanıtıldı.

    FIFA'nın resmi internet sitesinde, "Turan: Yeni süper yıldız" başlığıyla verilen haberde, Galatasaray'ın genç yıldızına övgüler yağdırıldı. "Ali Sami Yen'de top ne zaman 22 yaşındaki futbolcunun ayağına gelse, farklı bir uğultu yükseliyor. Galatasaray taraftarının kuşkusuz en favori ismi Arda. Rakip top onun ayağındayken her zaman risk altında..." ifadelerinin yer aldığı Arda Turan haberinde, genç yeteneğe "Boğaz'ın Altın Çocuğu" tanımı yapıldı.

    Futbolun büyük bir tutku olduğu ülkede yetişen Arda'nın orta sahadaki yetenekleri ve hücuma verdiği katkının yazıldığı haberde, çalımları, hızı, futbol zekası ileri seviyede denilerek Arda'nın dünyanın yeni yeteneklerinden olduğunun altı çizildi.

    FIFA'da yer alan haberde, "Avrupa'nın önde kulüpleri futbolun elitleri arasında girmesi beklenen Arda'nın peşinde" denilirken "Geleceğin süper yıldızı Arda Ali Sami Yen'de Galatasaray'ın evinde, en iyilerden biri olmak için oynuyor" ifadelerine yer verildi.

    2010 Dünya Kupası elemelerinde yer alan Türkiye'nin en önemli silahlarından biri olarak gösterilen Arda'nın yanı sıra file bekçisi Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ve Galatasaray'dan defans oyuncusu Servet Çetin de Ay Yıldızlı ekibimizin önemli kozları olarak haberde yer aldı. "2010'da Güney Afrika'da Türkiye'nin de yer alması durumunda Arda'nın turnuvanın en önemli isimlerinden biri olması beklenecek" diyen FIFA Almanca olan haberinin sonuna da kullanıcılarından Arda hakkındaki düşüncelerini iletmelerini istedi. Kullanıcıların yorumlarıyla katkı yaptığı haberde yapılan yıldız oylamasında da Arda beş üzerinden beş yıldız aldı.
İşlem Yapılıyor
X