6 yeni film gösterimde

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    6 yeni film gösterimde

    6 yeni film gösterimde

    Hafta boyunca sinemalarda izleyiciyle buluşacak filmler şöyle: Açlık (Hunger), Mahşerin Dört Atlısı (The Horsemen), Şampiyon (The Wrestler), Sahtekarlar (Duplicity), Sihirli Dağ (Race to Witch Mountain) ve Gölge...

    İlişkili fotoğrafları göster

    Video: 6 yeni film gösterimde
    Bu hafta vizyona giren yeni filmler...












    ntvmsnbc
    Güncelleme: 13:48 TSİ 20 Mart. 2009 Cuma

    İSTANBUL - Peyami Safa'nın kitabından beyazperdeye uyarlanan ''Gölge'' seyirciyle buluştu. Julia Roberts'ın uzun bir aradan sonra yeniden beyazperdeye döndüğü ''Sahtekarlar-The Duplicity'' sinemalarda. Mic*** Rourke'un Oscar ödülüne aday gösterildiği ''Şampiyon-The Wrestler'' gösterime girdi. Yönetmen Steve McQueen’in büyük ses getiren filmi "Hunger-Açlık", ile macera filmi “Race to Witch Mountain-Sihirli Dağ" ve gerilim filmi ''Mahşerin Dört Atlısı-The Horsemen'', haftanın diğer yeni yapımları...
    Hafta boyunca sinemalarda izleyiciyle buluşacak filmler şöyle...
    GÖLGE
    Haberin devamı ↓

    6 filmin vizyona girdiği haftanın tek yerli yapımı "Gölge", Peyami Safa'nın ''Selma ve Gölgesi'' isimli kitabından beyazperdeye uyarlandı. "Selma ve Gölgesi film olmayı fazlasıyla hak eden bir yapım" diyen filmin yönetmeni Mehmet Güreli filminde başlıca rolleri Görkem Yeltan, Kaan Çakır, Mehmet Ali Alabora, Serkan Ercan ve Alper Kul'a vermiş.
    SAHTEKARLAR-THE DUPLICITY
    Oscarlı ünlü aktris Julia Roberts'ın uzun bir aradan sonra beyazperdeye döndüğü ''Sahtekarlar-The Duplicity'' adlı film sinemalarda. Roberts'a, Clive Owen, Billy Bob Thornton, Paul Giamatti ve Tom Wilkinson'ın eşlik ettiği filmin yönetmeni Tony Gilroy. Senaryosunu da Gilroy'un kaleme aldığı filmin konusu kısaca şöyle:
    CIA ajanı Claire Stenwick ve İngiliz gizli servisi MI6 ajanı Ray Koval, devlet adına istihbarat toplama görevinden ayrılarak özel şirketlere geçmişlerdir. Misyonları patent hakkına ilk sahip olacak şirkete servet kazandıracak bir ürünün formülünü ele geçirmektir. Taktikler çirkinleştikçe ikisi de birbirini atlatıp hedefe varmaya çalışırken kurdukları entrikaların önündeki tek engelin aslında birbirlerine duydukları sevgi olduğunu keşfedeceklerdir.
    ŞAMPİYON-THE WRESTLER
    Mic*** Rourke'un Oscar ödülüne aday gösterildiği ''Şampiyon-The Wrestler'' gösterime girdi. Darren Aronofsky'nin kamera arkasına geçtiği filmin diğer oyuncuları Marisa Tomei, Evan Rachel Wood, Ajay Naidu ve Judah Friedlander. Senaryosunu Robert D. Siegel'in yazdığı filmde olaylar şöyle gelişiyor:
    Randy, artık okul ve müsamere salonlarında dövüşerek geçinmeye çalışmaktadır. Özel hayatında başarısız, kızıyla arası kopuk bir adamdır. Hayranlarının sevgisiyle hayata tutunur. Bir karşılaşma esnasında kalp krizi geçirince, doktoru bir daha güreşmemesi gerektiğini söyler. Tezgâhtar olarak işe girer, kızıyla ilişkisini düzeltmeye başlar. Ancak bir süre sonra ringe geri dönmeye karar verir.
    MAHŞERİN DÖRT ATLISI-THE HORSEMEN
    Gerilim filmi ''Mahşerin Dört Atlısı-The Horsemen'', haftanın diğer yeni yapımı. Yönetmenliğini Jonas Akerlund'un üstlendiği filmin oyuncuları Dennis Quaid, Ziyi Zhang, Lou Taylor Pucci, Clifton Collins Jr, Patrick Fugit ve Barry Shabaka Henley. Filmin öyküsü şöyle gelişiyor:
    Aidan, eşinin ölümünden sonra oğulları Alex ve Sean’dan uzaklaşmış, katı bir polis dedektifidir. Kendisini İncil’de geçen Mahşerin Dört Atlısı’nı temel alan sapık seri cinayetleri araştırırken bulur. Davada açığa çıkan her yeni bilgiyle uğraşırken, kendisi ve dört şüpheli arasındaki sarsıcı bağlantıyı keşfeder. Dört Atlı. Birbiriyle bağlantısı olmayan dört kurban. Dört acı verici sır.
    SİHİRLİ DAÐ-RACE TO WITCH MOUNTAIN
    1975 tarihli “Escape to Witch Mountain” adlı bilimkurgu filminin bir yeniden çevrimi olan “Race to Witch Mountain-Sihirli Dağ” ise haftanın bir diğer yeni filmi. Disney yapımı film özel efektleri ve görsel zenginliğiyle dikkat çekiyor.
    Macera filmi ''Sihirli Dağ-Race To Witch Mountain'' seyirciyle buluştu. Yönetmenliğini Andy Fickmanın üstlendiği filmde Carla Gugino, Dwayne Johnson, Christine Lakin, Annasophia Robb, Chris Marquette ve Cheech Marin rol alıyor. 1975 yapımı aynı adlı kitaptan uyarlama olan Disney yapımı film özel efektleri ve görsel zenginliğiyle dikkat çekiyor.
    AÇLIK-HUNGER
    Yönetmen Steve McQueen’in Cannes Film Festivali'nde büyük ses getiren ve Altın Kamera ödülünü kazanan ilk filmi "Hunger" ya da Türkçe adıyla "Açlık", haftanın bir diğer yeni filmi. Film, 1981 yılındaki İrlanda'da açlık grevinin liderlerinden IRA mensubu Bobby Sands’in hayatından bir kesiti anlatıyor.
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    #2
    Konu: 6 yeni film gösterimde


    6 yeni film vizyonda
    10 Nisan 2009 15:32
    Hafta boyunca sinemalarda izleyiciyle buluşacak filmler şöyle:



    Pazar: Bir Ticaret Masalı (The Market: A Tale of Trade)

    Komedi, dram ve suçu bir araya getiren yeni Türk filmi ''Pazar: Bir Ticaret Masalı (The Market: A Tale of Trade)'', izleyiciyle buluştu. Ben Hopkins'in yazıp-yönettiği filmde, Tayanç Ayaydın, Genco Erkal, Melih Düzenli, Hakan Şahin ve Şenay Aydın performanslarını sergiliyor.

    Dünya ticaretinin küçük bir halkasını tasvir eden filmde, yoksulluk ile köşe dönücü zihniyetin bireyi ''değer erozyonuna'' uğratması, vicdanını yok etmesini ele alınıyor. Filmde aşık geleneğini andıracak türküler yer alıyor.

    Kanun Benim (Appaloosa)

    Western türündeki ''Kanun Benim (Appaloosa)'' vizyona girdi. Yönetmen Ed Harris'in filminde, Robert Jauregui, Jeremy Irons, Timothy Murphy, Luce Rains, James Tarwater, Boyd Kestner, Renee Zellweger, Ed Harris ve Viggo Mortensen rol alıyor.

    Filmde, New Mexico'da 1882 yılında kanunsuzluk ve karmaşanın hüküm sürdüğü kasabalara seyyah olarak giden iki arkadaş Virgil ve Everett'in, gittikleri yerlerde kanun adamı olarak görev yapmaları ve başlarından geçen olaylar anlatılıyor. 2008 Toronto Uluslararası Film Festivali'nde prömiyeri yapılan film, suç yazarı Robert Parker'ın 2005 yılı baskılı Appaloosa adlı romanından uyarlandı.

    Canavarlar Yaratıklara Karşı (Monsters vs. Aliens)

    Animasyon sevenler için ''Canavarlar Yaratıklara Karşı (Monsters vs. Aliens)'' sinema perdesine geldi. Yönetmenliği Rob Letterman ve Conrad Vernon'un yaptığı filmin konusu şöyle:

    Susan adlı kıza uzaydan gelen bir meteor çarpınca boyu esrarengiz şekilde uzamaya başlar ve 16 metreye ulaşır. Bunun üzerine askeri yetkililer harekete geçerek Susan'ı yakalayıp devlete ait gizli bir tesise götürürler ve bir grup canavarla birlikte hapse atılır. Ancak uzaydan gelen esrarengiz bir robotun her yeri tehdit etmesi üzerine ABD Başkanı, uzaylı robotla mücadele için Canavarlar grubunu görevlendirmeyi kabûl eder.

    Okuyucu (The Reader)

    Gerilim ve romantizmi birlikte bulmak isteyenler için ise haftanın yeni filmi ''Okuyucu (The Reader)''... Yönetmen Stephen Daldry'ın filminde, Ralph Fiennes, Jeanette Hain, David Kross, Kate Winslet, Susanne Lothar, Alissa Wilms, Florian Bartholomai, Friederike Becht, Matthias Habich ve Frieder Venus performanslarını sergiliyor. Filmde olaylar II. Dünya Savaşı'ndan sonraki Almanya'da geçiyor.

    Yabancı (Outlander)

    Haftanın bilimkurgu filmi ''Yabancı (Outlander)''... Lord of the Rings'in yapımcısı Barrie Osborne'nun yapımcılığını üstlendiği filmin baş rolündeki isim ''Tutku'' filminde İsa rolünü oynayan James Caviezel. Yönetmenliği Howard McCain'in üstlendiği filmde, Caviezel'e Sophia Myles, Jack Huston, John Hurt, Cliff Saunders ve Patrick Stevenson eşlik ediyor. Film, Viking döneminde geçiyor.

    Kehanet (Knowing)

    ''Kehanet (Knowing)'' de haftanın diğer yeni filmi... Yönetmen Alex Proyas'un filminde, Nicolas Cage, Rose Byrne, Lara Robinson ve Chandler Canterbury bir araya geliyor. Bir okulun bahçesindeki zaman kapsülünün içinden 1959 yılında sadece rakamlarla yazılmış bir mektup bulunmasıyla başlayan filmde, mektupta bahsedilen felaketlerin yaşanmaya başlamasıyla gelişen olaylar anlatılıyor
    kaynak:yurthaber

    Yorum

    • emin_070
      Senior Member
      • 03-07-2006
      • 3337

      #3
      Konu: 6 yeni film gösterimde

      MAHŞERİN DÖRT ATLISI-THE HORSEMEN

      bu filme kesinlikle bakmalıyım. Yaş gurubu +18 (Korku, Şiddet)

      Sanırım tam bana göre.....

      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X