Delgado korkunca

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • HIAMOVI
    satélite de expertos
    • 22-12-2004
    • 14236

    Delgado korkunca

    Takımımızda, Sivas karşısında kaptan Matias Delgado’nun ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyordu. Teknik direktörümüz Mustafa Denizli de hafta boyunca tüm planlarını Arjantinli futbolcu üzerine yapmıştı. Ancak son anda tercihini Yusuf Şimşek’ten yana kullandı. Delgado’yu ilk 11’de göremeyen siyah beyazlı yöneticiler, hocalarının bu kararını şaşkınlıkla karşılarken tecrübeli teknik adamın bu değişikliği zorunlu kaldığı için yaptığı öğrenildi.

    Uçak korkusu olduğu bilinen Delgado, maceralı bir yolculuğun ardından Sivas’a ulaşılması nedeniyle psikolojik olarak etkilendiği ve maça kadar kendisini toparlayamadığı, konsantrasyonu bozulduğu için de hocası tarafından yedek soyundurulduğu belirtildi. Beşiktaş, hava muhalefeti nedeniyle 40 dakika havada kaldıktan sonra Sivas yerine Kayseri’ye inmiş ve karayoluyla hedefine ulaşmıştı.

    Kararı ben veririm

    Uçak korkusunu üzerinden atmakta zorlandığı için Delgado’nun yerine Yusuf’u ilk 11’de sahaya süren Mustafa Denizli, "Takım tertibini oluşturma konusunda tek sorumlu benim. Yusuf, bu karşılaşma için daha hazırdı. Bu nedenle tercihimi ondan yana kullandım" dedi. Golün hazırlayıcısı Yusuf, sahadaki performansıyla hocasının ne kadar doğru bir karar verdiğini herkese ispatladı. 67. dakikada Holosko’nun yerine oyuna giren Delgado ise, "Kararına saygı duyuyorum. Kimse art niyet aramasın. Evet, uçak yolculuğundan korkuyorum. Sivas’a gelirken çok etkilendim" dedi.
    Kaynak: Hürriyet

    "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
    Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana






İşlem Yapılıyor
X