Fırsat teptik

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • HIAMOVI
    satélite de expertos
    • 22-12-2004
    • 14236

    Fırsat teptik

    Ah çocuklar! Bir yenseydik, lider olacaktık! Beşiktaşımız, Turkcell Süper Lig'de haftanın en önemli maçında Sivasspor deplasmanına konuk oldu ve karşılaşmada 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada, siyah beyazlı ekibimiz 50. dakikada Herve Tum'un golüyle yenik duruma düşse de, 56. dakikada Tello'nun nefis golüyle yanıt verdi. Takımımız, kalan dakikalarda tüm gayretlerine rağmen Sivasspor ağlarını sarsamadı ve mücadeleden beraberlikle ayrıldı.

    Bu sonucun ardından Beşiktaşımız ligde 49 puana yükselirken, Sivasspor da 50 puana yükseldi ve 1 puan önümüzde liderliğini sürdürdü. Emanetinize iyi bakın! Bu hafta alamadık... Ama çok yakında, sandığınızdan daha da yakında ele geçirip, bir daha bırakmayacağız








    HOLOSKO VE YUSUF 11'DE


    Teknik direktörümüz Mustafa Denizli Sivasspor karşısına Delagodo, Nobre ve Cisse'siz bir 11 sahaya sürdü. 24. haftada Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup ettiğimiz karşılaşmada yedekten oyuna giren ve üstün futboluyla adeta galibiyeti takımımıza hediye eden Holosko forvette Bobo'nun partneri oldu. Ortasahada Delgado'nun hafif sakatlığı yüzünden Yusuf Şimşek'e görev veren Denizli, Fabian Ernst'in yanına Sivok'u monte ederek Cisse'yi yedek kulübesine çekti. Sivok'tan boşalan defansta ise diğer Çek furbolcumuz Tomas Zapotocny görev aldı. Sivasspor'da Teknik Direktör Bülent Uygun, beklentilerin dışında bir kadro sahaya sürdü. Uygun, cezası biten Abdurrahman'ı yedek bekletirken sağ kanatta Sylla'ya görev verdi. Forvette ise Mehmet Yıldız'ın yanına Kamanan yerine Tum'u dahil etti.

    SİVASSPOR BASKISI


    Zirveyi çok yakından ilgilendiren mücadelenin ilk 15 dakikalık süre içerisinde Sivasspor biraz daha rakip alana oyunu yığarken, Beşiktaşımız ani kontrataklarla ve duran toplarla tehlike yaratmak istedi. Karşılaşmanın hemen 4. dakikasında Sivasspor'un atağında Mehmet Yıldız'ın savunmanın arkasına gönderdiği topla buluşan Musa Aydın, öne doğru açılan kaleci Rüştü'nün üzerinden topu filelere göndermek istedi. Musa'nın vuruşunda top direğin üstünden az farkla auta çıktı.

    BU NASIL KAÇAR SİVOK

    Karşılaşmanın ilk yarısı genellikle orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Takımımz Beşiktaş Sivasspor'un ilk 15 dakikalık baskısını kırdıktan sonra hücumda etkili olmaya çalıştı fakat istediği pozisyonları bir türlü bulamadı. Ev sahibi Kırmızı-Beyazlar da defansımızın arkasına gönderdiği uzun toplarla Herve Tum ve Mehmet Yıldız'ı gol pozisyonuna sokmak istediler. Beşiktaşımız adına ilk 45 dakikadaki en önemli gol pozisyonu Sivok'tan geldi. 27. dakikadasında Tello'nun kullandığı kornerde top Sivasspor altı pasında sekti ve Sivok'un önünde kaldı. Kaleye 5 metre mesafenden Çek futbolcumuz topu auta göndererek inanılmaz bir gol kaçırmış oldu.

    "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
    Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana






İşlem Yapılıyor
X