Kötünün iyisi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • HIAMOVI
    satélite de expertos
    • 22-12-2004
    • 14236

    Kötünün iyisi

    Zorlu Sivasspor deplasmanından beraberlikle ayrılan Beşiktaşımız, sonuca ne sevinebildi, ne de üzüldü. Maç sonrasında futbolcularıyla bir görüşme yapan Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, oyuncularına tesellide bulundu, motive etti. Siyah - beyazlı teknik adamın, “Üzgün değilim ama mutlu da olmadım. Bir puanla dönüyoruz ama kaybedilen iki puana üzülmeyin. Çünkü sizlerin bu kayıpları telafi edeceğine inanıyorum. Eğer ilk golü biz atsaydık üç puanla sahadan ayrılan taraf olurduk” ifadelerini kullandığı bildirildi.

    Şampiyonluk yarışındaki diğer rakiplerin puan kaybetmesi nedeniyle Sivasspor maçında hem avantajlarını koruduğu, hem de rakibe avantaj kaptırmadıklarını vurgulayan Denizli’nin, “Bu maçtaki kazancımız kötünün iyisidir. Elimiz boş dönmektense bir puanla dönmek her zaman iyidir. Üstelik Sivas gibi bir deplasmanda Sivasspor gibi bir takıma karşı oynadınız” diye konuştuğu öğrenildi.

    Öte yandan Mustafa Denizli’nin, Sivasspor karşısına çıkardığı kadronun futbolcular arasında da şaşkınlık yarattığı öğrenildi. Kendilerini banko oynayacak bazı futbolcuların maçın başlamasına kısa bir süre kala hiç ummadıkları bir kadro gördükleri belirtildi.
    Kaynak: Milliyet

    "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
    Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana






İşlem Yapılıyor
X