Başkanımız umutlu

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • HIAMOVI
    satélite de expertos
    • 22-12-2004
    • 14236

    Başkanımız umutlu

    Beşiktaşımızın, 1 puan geriden takip ettiği lider Sivasspor’la deplasmanda 1-1 berabere kaldığı maçta oynadığı futbol başkanımız Yıldırım Demirören’i şampiyonluk yolunda umutlandırdı. Demirören, karşılaşma sonrası futbolcularını kutlarken, "Bu sezon ilk kez bir deplasman maçından ***if aldım" dedi.

    "Liderlik koltuğunda oturan rakibimiz karşısındaki onurlu mücadelemiz şampiyonluk umutlarımı artırdı" diyen Yıldırım Demirören, şöyle devam etti: "Maçın berabere bitmesine rağmen izleyenler futbola doydu. Taraftarımızın yüreğindeki coşku ve sevgi takımımıza olumlu yönde yansıdı.

    Şampiyonluk yarışında temkinli ve ağır adımlarla ilerliyoruz. Teknik direktörümüz Mustafa Denizli ve oyuncularımız sahadaki duruşları ve performanslarıyla herkesin takdirini kazanmıştır. Beşiktaş, geçen yıllara oranla daha süratli, daha kontrollü ve teknik bir oyun sergiliyor.


    İnönü'de kazanmalıyız

    Futbolda kazanmak da var kaybetmek de. Önemli olan oynayanların ve onları izleyenlerin fair play ruhunu hissetmesidir. Şampiyonluk yarışının sezonun sonuna kadar devam edeceğini düşünüyorum. Bizim dışımızda Sivasspor, Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe bu yarışın içinde olacaktır. Bu sezon inanılmaz bir futbol heyecanı yaşanıyor.

    Ezeli rakiplerimizle sahamızda karşılaşacağız. Bu sezonki derbiler geçen yıllara oranla bizim için daha önemli hale geldi. İnönü Stadı’ndaki karşılaşmalara iyi hazırlanmamız gerekir. Şampiyonluğa giden yolun büyük maçları kazanmaktan geçtiğini unutmamamız gerekiyor."
    Kaynak: Hürriyet

    "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
    Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana






İşlem Yapılıyor
X