Millilerde Tek Hedef Galibiyet

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • HIAMOVI
    satélite de expertos
    • 22-12-2004
    • 14236

    Millilerde Tek Hedef Galibiyet

    2010 Dünya Kupası Elemelerinde deplasmanda İspanya'a tek golle yenilen A Milli Futbol takımımızda gözler, çarşamba günü oynanacak maça çevrildi. Bosna Hersek'in Belçika'yı deplasmanda yenmesinin ardından grupta üçüncü sıraya gerileyen A Milliler, İspanya karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.



    Madrid'de İspanya 1-0 yenilen Türkiye, 2010 Güney Afrika yolculuğunda yedinci puan kaybını yaşadı.


    Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5'nci grupta yer alan ayyıldızlılar, aldığı bu mağlubiyetle 5 maç sonunda 8 puanda kaldı ve üçüncü sıraya geriledi.
    Bosna Hersek'in sürpriz bir şekilde Belçika'yı deplasmanda yenmesinin ardından, İspanya ile çarşamba günü oynanacak maç daha da önemli bir hale geldi.



    A Millilerde hedef, 30 maçtır kaybetmeyen Avrupa Şampiyonu İspanya'yı Ali Sami Yen Stadı'nda yenmek.



    Gruptaki 5 maçını da kazanan Matadorlar karşısında mutlak galibiyet isteyen teknik direktör Fatih Terim'in, İstanbul'da nasıl bir 11 sahaya süreceği merak ediliyor.



    Defansın göbeğinde Hakan Balta-Emre Aşık ikilisine görev vermesi beklenen Terim'in, orta saha dörtlüsünü ilk maçtaki gibi oluşturacağı öğrenildi.
    Hücumda yine çift forvetle çıkması beklenen tecrübeli teknik adamın Nihat Kahveci'nin yanındaki isimde değişiklik yapabileceği belirtiliyor.
    Terim'in ilk maçta son 30 dakikada oyundan aldığı Semih Şentürk'ün yerine, hava toplarında etkili olabilecek Gökhan Ünal ya da Batuhan Karadeniz'i sahaya sürebileceği tahmin ediliyor.



    Santiago Bernabeu'da Sergio Ramos'un çok etkili futboluna karşılık veremeyen millilerde, sol kanatta nasıl bir önlem alınacağı da merak edilen diğer bir konu.



    Türkiye karşısında alacağı galibiyetle gruptan çıkmayı büyük oranda garintileyecek olan İspanya'da teknik direktör Vicente Del Bosque ise temkinli.



    Madrid'de özellikle ilk yarıda milli takımımız karşısında çok zorlandıklarını dile getiren Del Bosque, ikinci maçta böyle bir duruma izin vermek istemediklerini söyledi.



    Çarşamba Günü Ali Sami Yen stadında saat 21.00'de başlayacak Türkiye-İspanya maçını İngilizlerin ünlü hakemi Michael Riley yönetecek

    "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
    Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana






İşlem Yapılıyor
X