Loca Nisan Ayı Filmleri

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • systemplus
    Member
    • 18-07-2004
    • 509

    Loca Nisan Ayı Filmleri

    "LOCA" da NİSAN AYI FİLMLERİ



    Yapım: 2008 ~ ABD
    Tür: Aksiyon, Komedi, Macera, Suç
    Yönetmen: Peter Segal
    Senaryo: Tom J. Astle, Matt Ember
    Yapımcı: Bruce Berman, Charles Roven, Michael Ewing
    Görüntü Yönetmeni: Dean Semler
    Müzik: Trevor Rabin
    Süre: 1 saat 50 dk

    Filmin Özeti

    Maxwell Smart (Steve Carell) KAOS adıyla bilinen suç örgütünün dünyayı ele geçirme planlarını çökertmekle görevlidir. ABD casus teşkilatı Control’un kumanda merkezi saldırıya uğrayıp, ajanların kimlikleri ifşa olunca, Teşkilat Amiri’nin (Alan Arkin) her daim istekli analizcisi Maxwell Smart’ı terfi ettirmekten başka şansı kalmaz. Her zaman sahada ajanların süperstarı, korkusuz Ajan 23’le (Dwayne “Rock” Johnson) çalışmanın hayallerini kuran Smart, ne yazık ki kimliği ifşa olmayan tek ajanla, deneyimli, sevimli ama bir o kadar da öldürücü Ajan 99’la (Anne Hathaway) çalışmak durumundadır. Smart ve 99 birlikte KAOS’un büyük planını ve birbirlerini keşfetmeye çok yaklaşmışken, KAOS’un kilit isimlerinden Siegfried (Terence Stamp) ile yardımcısı Shtarker’in (Kenneth Davitian) terör estirirken ceplerini doldurmak peşinde olduklarını keşfederler. Çok az saha deneyimi ve daha da az vakti olan Smart’ın, eğer günü kurtaracaksa, elindeki birkaç yüksek teknolojili casus aygıtı ve dizginlenemez coşkusuyla KAOS’u yok etmesi gerekmektedir.



    Yapım: 2008 ~ ABD
    Tür: Dram, Gençlik, Gizem, Komedi, Macera, Romantik
    Yönetmen: Sanaa Hamri
    Senaryo: Elizabeth Chandler
    Senaryo (Kitap): Ann Brashares
    Yapımcı: Denise Di Novi, Kira Davis, Debra Martin Chase, Broderick Johnson, Andrew A. Kosove
    Görüntü Yönetmeni: Jim Denault
    Müzik: Rachel Portman
    Süre: 1 saat 57 dk

    Filmin Özeti

    ''The Sisterhood of the Traveling Pants'' filminin devamı olan ‘’The Sisterhood of the Traveling Pants 2’’, serinin ilk filminde hayatları boyunca birlikte olan 4 kız arkadaşın beraber çıktıkları yolculukta yaşanan maceralar anlatılırken, bu filmde bu yakın arkadaşların 3 yıl sonrasındaki hayatları konu edilir. Kolejde ilk defa özgürlüğü, ayrılığı, aşkı tadan ve hayatın zorluklarıyla tek başına başa çıkan bu 4 arkadaşın yetişkinliğe doğru yolculuklarında, birbirlerinden çok uzak yerlerde hayatlarını da sürdürseler birbirlerinden kopmadan deneyimlerini paylaşmaya devam ederler. Ann Brashares’in en çok satan roman serisinden uyarlanan filmde, arkadaşlığın önemi işlenir.



    Yapım: 2008 ~ ABD
    Tür: Aile, Fantastik, Macera
    Yönetmen: Gil Kenan
    Senaryo: Caroline Thompson
    Senaryo (Kitap): Jeanne Duprau
    Yapımcı: Tom Hanks, John D. Schofield, Gary Goetzman
    Görüntü Yönetmeni: Xavier Pérez Grobet
    Müzik: Douglas Pipes
    Süre: 1 saat 55 dk

    Filmin Özeti

    Filmde Lina ve Doon adlı iki çocuğun öyküsü anlatılır. Onlar, gökyüzünün her zaman karanlık olduğu, güneşin doğmadığı Ember kentinde yaşarlar. Bu yüzden kentteki sokak lambaları ve evlerdeki ışıklar sürekli yanmaktadır. Ember kentinin enerji kaynaklarının tükenmeye başlamasıyla birlikte lambalar da titreşerek sönmeye yüz tutar. Bunun üzerine iki kardeş, Ember kentinin kuruluşundan beri var olan gizemi çözmek ve insanlara gün ışığını sağlamak için çareler aramaya başlarlar.



    Yapım: 2007 ~ ABD
    Tür: Komedi
    Yönetmen: Rob Schneider
    Senaryo: Josh Lieb
    Yapımcı: Timothy Wayne Peternel, David Hillary, Mark A.Z. Dippé
    Görüntü Yönetmeni: Victor Hammer
    Müzik: John Hunter
    Süre: 1 saat 45 dk

    Filmin Özeti

    Stan bir dolandırıcıdır.Bir gün iş üstündeyken polisler tarafından yakalanır ve 1 veya 3 yıl arası hapis cezası alır ama hapise 6 ay sonra gidecektir. Stan hapisanede tecavüze uğrama korkusu yaşar . Bunun için bu 6 ayı iyi değerlendirir ve Usta adlı bir kişiyle tanışır.Geçen bu 6 ayda stan bütün kung fu tekniklerini öğrenir ve hapishaneye gider .Ve bundan sonra hapishanede gırgır şamata başlar.




    Emeği için PARS-EFES arkadaşımıza teşekkür ederim.
İşlem Yapılıyor
X