İkincilikten memnun değiliz

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • HIAMOVI
    satélite de expertos
    • 22-12-2004
    • 14236

    İkincilikten memnun değiliz

    Beşiktaşımız'ın Kayserispor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından mikrofonlara konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, ikincilikten mutlu olmayacağını, ama ilerleyen haftalar için iddialı olduğunu söyledi. Denizli aynı zamanda Beşiktaşlı taraftarlara hem övgü dolu sözler söyledi, hem de sitemde bulundu.


    Sözlerine maç öncesinde tarafatarların yaptığı meşale şovuna değinerek başlayan Denizli, "Bugün iki defa boğulduk. Bir tanesinde sevgi selinden, diğerinde ise dumandan boğulduk. Sevginin böylesi dünyada az görülür, ama açıkçası bize yarım saate mal oldu. Isınma periyoduna 15 dakika geç girdik. İnanılmaz bir dumandı. Önümüzdeki haftalara helikopterle mi geliriz bilemiyorum" ifadelerini kullandı

    Sözlerine daha önceki röportajlarında sarf ettiği "26. Hafta" konusundaki ifadesine açıklık getirerek devam eden Denizli, "Onu söylerken kastettiğimi herkes biliyor. Dediğim gayet açık. Ligin 26 ve 27. haftasında ligin üstündeki takım sayısı 7 ise o haftalara da daha aza düşecektir demiştim ve öyle de oldu. Yarın rakiplerimizin maçları nasıl olur bilemem, ama puan kaybederlerse tepede iki takım kalacak. Bulunduğumuz yerden ne mutluyuz ne de mutsuzuz, ikincilikten mutlu olunmaz. Önümüzdeki haftalar ne olur bilinmez" diye konuştu.

    Tello'nun yedek kalmasıyla ilgili olarak ise Denizli, "Bu durumsal bir düşünceydi taktiksel değil. Çok uzun bir yolculuk yaptı. Sabah ona ekstra bir idman yaptrıdım. Diğer arkadaşlarından fazla ekstra 5 saat kadar uyku verdim. Rakibimizin 10 kişi olmasından dolayı oyuna aldım" ifadelerini kullandı.

    "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
    Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana






İşlem Yapılıyor
X