BBC este testarea în direct pe internet de la televiziune şi de radio pentru a Wi-Fi activat dispozitivele mobile.
Feed-ul de la www.bbc.co.uk/mobile/live/tv/ este proiectat pentru utilizarea de către Wi-Fi activat telefoane. Dimensiunea ecranului este în prezent, 176 x 144, permiţând Recepţie pe cea mai mare număr de dispozitive disponibile. Full compatibilitate 3G pot fi utilizate la o dată ulterioară, deşi asociate taxe pot fi prohibitive.

De teste, pe care le-a apărut, au fost difuzate începând din septembrie 2008, se uita la un număr de telefoane, inclusiv cele de la HTC, Motorola, Palm, Samsung şi Sony Ericsson. Apple iPhone este, de asemenea, în considerare.

"BBC iPlayer, inclusiv Live TV şi Radio, este acum disponibil pe unele telefoane mobile şi a fost de ceva timp", a declarat la BBC, într-o declaraţie. "BBC-a fost să fie difuzate public beta pentru a testa Live TV / Radio, pe un număr limitat de Wi-Fi activati, prin pagina mobilă de pornire de la ultima luna septembrie. Scopul este de a testa asimilare şi de calitate şi să evalueze modul în care ar putea fi în măsură să stream live servicii la un număr tot mai mare de dispozitive mobile, în viitor, dar noi suntem un fel de pe deplin acest lucru devine din ce în ce un serviciu de BBC. "

Nu este prima dată că societatea a experimentat cu mobile TV. A fost implicat în 2005 Oxford studii şi un an mai târziu a fost transportat