Announcement

Collapse
No announcement yet.

BBC lanserar live mobil-TV test

Collapse
X
 • Filtre
 • Zaman
 • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar

 • BBC lanserar live mobil-TV test

  BBC testar live streaming av sina radio-och TV-kanaler till wi-fi aktiverat mobila enheter.
  Satsningsgas på www.bbc.co.uk/mobile/live/tv/ är konstruerade för användning med Wi-Fi-kompatibla telefoner. Skärmstorlek för närvarande är 176 x 144 tillåta mottagning med största antalet tillgängliga enheter. Full 3G kompatibilitet kan användas vid en senare tidpunkt, trots att avgifter kan vara oöverkomliga.

  De tester som har uppstått har varit igång sedan september 2008, är att titta på ett antal telefoner även från HTC, Motorola, Palm, Samsung och Sony Ericsson. Apple iPhone är också under övervägande.

  "BBC iPlayer, inklusive TV och radio, är nu tillgänglig på vissa mobiltelefoner och har för lite tid, säger BBC i ett uttalande. "BBC har varit igång en offentlig beta testa TV / Radio, på ett begränsat antal Wi-Fi-aktiverade telefoner via mobil hemsida sedan september förra året. Syftet är att testa upptag och kvalitet och bedöma hur vi skulle kunna strömma live tjänster till ett växande antal mobila enheter i framtiden, men vi är en bit från detta bli fullvärdig BBC tjänst. "

  Det är inte första gången som företaget har experimenterat med mobil-tv. Det var inblandade i 2005 Oxford försök och ett år senare gjordes

  "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
  Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana • #2
  Thanks for the sharing of information, I also have a Free Mobile TV applications for mobile. You can refer to here

  Yorum

  İşlem Yapılıyor
  X