Announcement

Collapse
No announcement yet.

ББЦ покреће ливе мобилног ТВ тестови

Collapse
X
 • Filtre
 • Zaman
 • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar

 • ББЦ покреће ливе мобилног ТВ тестови  ББЦ је тестирање ливе стримовање његових телевизијских и радио станица на Уи-Фи омогућен мобилне уређаје.
  Феед на ууу.ббц.цо.ук/мобиле/ливе/тв/ је дизајниран за коришћење Уи-Фи омогућен телефонима. Величина екрана је 176 кс 144 дозвољава пријем на најширем броју доступних уређаја. Цели 3Г компатибилност мај се користити на касније, иако су повезане трошкове мај бити превисоки.

  Тестови, који је настао је покренут од септембар 2008, тражите одређен број УРЕÐАЈИ укључујући оне из ХТЦ, Моторола, Палм, Самсунг и Соны Ерицссон. Аппле иПхоне је такође под разматрање.

  "ББЦ иПлаыер, укључујући ливе ТВ и Радио, је сада доступна на неким мобилним УРЕÐАЈИ и већ неко време", рекао је ББЦ-у изјави. "ББЦ је покретање јавне бета за тестирање Ливе ТВ / Радио, на ограниченом броју Уи-Фи омогућен УРЕÐАЈИ преко мобилног хомепаге од задњег септембар. Циљ је да се тест димовод и проценити квалитет и како смо могли да живе стримовање услуге за све већи број мобилних уређаја у будућности, али смо неки начин искључити ову постане пуноправни ББЦ услуга. "

  То није први пут да је корпорације експериментед са мобилним ТВ. То је био укључен у суђења за 2005 Оксфорд и годину дана касније је носио

  "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
  Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana


İşlem Yapılıyor
X