Announcement

Collapse
No announcement yet.

BBC lanceert live mobiele televisie testen

Collapse
X
 • Filtre
 • Zaman
 • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar

 • BBC lanceert live mobiele televisie testen  De BBC is het testen van de live streaming van zijn televisie-en radio-kanalen te wi-fi enabled mobiele apparaten.
  De feed op www.bbc.co.uk/mobile/live/tv/ is ontworpen voor gebruik door de Wi-Fi enabled telefoons. Schermformaat momenteel 176 x 144 waardoor ontvangst op de grootst aantal beschikbare apparaten. Volledige 3G-compatibiliteit kan worden gebruikt op een later tijdstip, hoewel de daaraan verbonden kosten kunnen zijn.

  De tests, die is gebleken zijn actief sinds september 2008, zijn op zoek naar een aantal toestellen met inbegrip van die van HTC, Motorola, Palm, Samsung en Sony Ericsson. De Apple iPhone is ook overwogen.

  "De BBC iPlayer, inclusief live-tv en radio, is nu beschikbaar op sommige mobiele telefoons en is enige tijd", aldus de BBC in een verklaring. "De BBC is de exploitatie van een publieke beta te testen live tv / radio, op een beperkt aantal Wi-Fi enabled handsets, via de mobiele startpagina sinds september vorig jaar. Het doel is het testen van de opname en de kwaliteit en te beoordelen hoe we kunnen voor het streamen van live diensten aan een groeiend aantal mobiele apparaten in de toekomst, maar we zijn nog ver in deze volwaardig BBC dienst. "

  Het is niet de eerste keer dat de corporatie heeft geëxperimenteerd met mobiele TV. Hij was betrokken bij de in 2005 te Oxford proeven en een jaar later werd

  "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
  Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana


İşlem Yapılıyor
X