Elektrikli motosiklet

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    Elektrikli motosiklet

    Elektrikli Süpermoto Zero S

    Zero Motorcycles tarafından üretilen tamamen elektrikli Zero S, 31 beygir gücünde.

    İlişkili fotoğrafları göster
    Video: Elektrikli Motorsiklet: Zero S
    Elektrikli Zero S'i iş başında görmek için tıklayın.













    ntvmsnbc
    Güncelleme: 16:11 TSİ 08 Nisan. 2009 Çarşamba

    İSTANBUL - Zero Motorcycles tarafından üretilen Zero S modeli, 31 beygir güç üreten motoruyla 930 N/m torka sahip. Motosikletin azami hızı ise saatte 90 kilometre.
    100 km/sa azami sürat motosiklet tutkunlarına oldukça düşük bir performans olarak algılanabilir ancak, firmanın bir önceki tam elektrikli modeli Zero X'in 20 beygir güce sahip olduğu göz önünde bulundurulursa, sonraki modeller için heyecanlanmamak elde değil.
    Zero S, önceki model Zero X'in yerine sokakta yasal olarak kullanılabiliyor, daha küçük motora sahip Zero X, motokros parkurlarından dışarıya çıkamıyordu. Debriyajsız tek vitesli motosiklet, 4 saatlik şarj ile 100 kilometre mesafe alabiliyor.


    Uçakların gövdelerinde kullanılan alüminyumdan yapılma bir şase ve gövdeye sahip olan motosiklet daha yüksek hızlara ulaşabilmesi için Z-Force güç ünitesi ile donatılmış

    Teknik detaylarının yanında, tamamen dijital bir gösterge paneline sahip olan motosiklette kendine özel olarak geliştirilmiş "projektör ışını" adı verilen far bulunuyor. Bu özel far, daha odaklanmış bir ışık hüzmesi ile gittiği yolu aydınlatıyor.
    ABD'de Mayıs ayında satışa sunulacak 103 kilogram ağırlığındaki motosiklet 10 bin dolara satılacak. Motosikleti satın almak isteyenler 1000 dolarlık ön ödemeyle sıraya girmeye başlamış bile.
İşlem Yapılıyor
X