Joker Abdul Show Ankara'da

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    Joker Abdul Show Ankara'da



    Ankaralılar, bu show kaçmaz !
    Joker Abdul Cabaret Show; İstanbul’dan çıktı yola, Ankara’da son mola !
    2009 sezonunun ilk yarısında en çok perde açan gösteri unvanını alan ‘Joker Abdul Cabaret Show’ sezon kapanışını Ankara Sanat Tiyatrosu’nda yapma kararı aldı. Final jesti olarak seyirciye yarı fiyattan satışa sunulan biletlere ilave olarak gösteriyi izleyenlere MyBilet’in katkılarıyla, şovmenin ‘Farkındalık Ya Da Farkındanalık’ isimli 2009’un en başarılı eserleri arasında yer alan son kitabı, imzalı olarak hediye edilecek.

    Gösterisinde stand-up komedinin yanı sıra, Zeki Müren, Barış Manço, Cem Karaca, Ferdi Tayfur, Müslüm Gürses gibi onlarca sanatçıyı gerçekleriyle örtüşecek kadar başarıyla canlandıran Joker Abdul’un en büyük özelliği; tüm tiplemelerin ve şovların makyaj, kostüm değişimini saniyeler içinde sahne üzerinde ve gözler önünde yapıyor olması..

    Gösteri esnasında vücuduyla 4 enstrüman çalan, onlarca Avrupai tatta şov sergileyen, şiirleriyle başka diyarlara taşıyan ve finalini olağanüstü bir alev dansıyla noktalayan genç sanatçı, Ankara’nın sanat alemini fethetmeye niyetli gibi görünüyor.

    Ayrıca 20 tiyatrosever ‘Kale Outlet Center’ sponsorluğunda, Joker Abdul Cabaret Show’un ‘Ankara Sanat Tiyatrosu’nda gerçekleştireceği sezon sonu gösterisine iştirak edecek. Konuklar beş yıldızlı otelde konaklayacak ve tiyatro alanına özel araçlarla getirilecekler.

    Joker Abdul Cabaret Show biletlerini; MyBilet.com ve MyBilet gişelerinden temin edebilirsiniz.

    BİLET SATIŞ:
    http://www.mybilet.com/eventinfo.php?eventid=6318
İşlem Yapılıyor
X