KIZIL: "TÜRKİYE KUPASINI GAZİANTEP'E GETİRECEÐİM"

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • þampiyon01
    Banned
    • 16-01-2009
    • 537

    KIZIL: "TÜRKİYE KUPASINI GAZİANTEP'E GETİRECEÐİM"

    Gaziantepspor Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kızıl, Türkiye Kupası'nı Gaziantep'e getirdiği gün ikinci doğum günü olacağını söyledi. Kızıl, Kırmızı - siyahlı takım tarafından çıkarılan Gaziantepspor Dergisi'ne çeşitli açıklamalarda bulundu.

    Takımın hedefinin yeni sezonda UEFA olacağını belirten Kızıl, "Hedefimiz artık her sezon ilk 5 ve UEFA olacak. Şuan durum beni çok üzüyor. Kadrosu bizden çok kötü takımlar, ligde bizim üstümüzdeler.

    Gelecek sezon kadroyu bozmadan çok kaliteli transferlerle şehri ve camiayı alkışlatacak bir takım kuracağız. Türkiye Kupasını kesinlikle Gaziantep'e getireceğim, o kupa gelecek ve geldiği gün benim ikinci doğum günüm olacak." dedi.

    Teknik Direktör Jose Couceiro hakkında da konuşan Kızıl, Portekizli teknik adamdan çok şey beklediğini söyledi. "Ondan beklentilerim olmasa buraya getirmezdim. Listemizde, en az 20 teknik direktör vardı. Bunların arasında dünyaca ünlü hocalarda vardı. Ancak bunlar tıpkı Aragones gibi yaşları ilerlemişti. Ama bize genç ve istekli bir hoca gerekliydi. Bunun için Jose'yi getirdik. Kariyeri muhteşem denecek kadar iyi. Scolari'nin yardımcısı, Porto'yu çalıştırmış, ülkesinde en iyi teknik direktör seçilmiş. Portekiz Ümit Milli Takımını şampiyon yapmış bir hoca. Yardımcısı Krito, 1976 yılında Dünya karmasında bulunan eski bir futbolcu. İki antrenör daha gelecek. Bunlar şuan dünyanın en iyi kulüplerinde görev yapıyor. Sezon sonunda aramıza katılacaklar. Birisi kaleci antrenörü biriside kondisyoner olarak görev yapacak." diye konuştu.

    Yayıncı kuruluştan alınan havuz gelirleri hakkında da görüş bildiren Kızıl, bunların en çok gelirinin 4 büyük takımın elinde olduğunu söyledi. Kızıl, "Tüm gelirlerimiz sabit, giderlerimiz gelirlerimizin çok üstünde. Kadromuz çok iyi, bunun için hiçbir harcamadan kaçınmıyoruz." ifadelerini kullandı.

    Gaziantepli işadamlarından ve il yönetiminden beklentilerinin ise birlik ve beraberlik olduğunu söyleyen Kızıl, "Bu bir hizmet yarışıdır, bayrak yarışıdır. Bizler elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız. Şehirle kurumlarla birlikte yükselmeliyiz. Bu takım benim değil halkındır." şeklinde konuştu.

    Medyada hakkında da konuşan Kızıl, "Medyada bazen asılsız haberler çıkıyor. Bazen tepki veriyoruz. Ama şu bir gerçek, medya olmazsa biz, biz olmasak medya olmaz. Eleştirile olacaktır, çünkü her insan hata yapabilir. Benim en çok tepki verdiğim tepki şahsımla ilgili asılsız haberler. Transfer konusunda çok titiz davranıyoruz, en ufak bir haber oyuncu piyasasını ikiye katlıyor, transferi zora sokuyor. Bunlarda kulübün menfaatlerine ters olduğu için tepki gösteriyoruz." diye kaydetti.

    Bu sezonun en iyi ve en kötü maçları hakkında sorular bir soruya Kızıl, şu şekilde cevap verdi;

    "Sezonun ilk Fenerbahçe maçı çok iyiydi. Ayrıca deplasmandaki Antalyaspor maçı da çok iyiydi. Hayal kırıklığımız ise içerde oynadığımız, Konyaspor ve Belediyespor maçları."

    Kızıl, yeni sezon için yıldız transferler yapacaklarını sözlerine ekledi.

    (CİHAN)
İşlem Yapılıyor
X