CNBC-e'de yeni yeyın dönemi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    CNBC-e'de yeni yeyın dönemi



    CNBC-e'nin yeni yayın döneminde neler var .
    CNBC-e, film, dizi ve programlarıyla 6 Eylül Pazar günü yeni yayın dönemine giriyor. İşte bu sezon yayınlanacak 4 yeni dizi...
    ntvmsnbc

    CNBC-e yeni yayın döneminde, yayınlandığı tüm ülkelerde büyük ses getiren dört yeni diziyi yayınlayacak ve merakla beklenen dizilerinin yeni sezonlarını ekrana getirecek.

    Yayınlandığı ülkelerde büyük ilgi gören popüler ve eğlenceli diziler Eylül'de CNBC-e’de izleyiciyle buluşacak. 6 Eylül Pazar akşamı CNBC-e’nin 'Olağandışı Kuşak'ında 'Merlin', 'Dr. Who' ve 'Leverage' peş peşe ekrana gelecek. 'Aliens in America' ise 9 Eylül’de başlayacak.
    Yeni bölümleri heyecanla beklenen diziler 'Gossip Girl', 'Without a Trace', 'Cold Case', 'Ghost Whisperer', 'The Closer', 'Two&a Half Men', 'The Big Bang Theory' ve 'Scrubs' da 7 Eylül’den itibaren ekrana gelmeye başlayacak.

    CNBC-e yeni yayın döneminde, yayınlandığı tüm ülkelerde büyük ses getiren dört yeni diziyi yayınlayacak ve merakla beklenen dizilerinin yeni sezonlarını ekrana getirecek.

    Yayınlandığı ülkelerde büyük ilgi gören popüler ve eğlenceli diziler Eylül'de CNBC-e’de izleyiciyle buluşacak. 6 Eylül Pazar akşamı CNBC-e’nin 'Olağandışı Kuşak'ında 'Merlin', 'Dr. Who' ve 'Leverage' peş peşe ekrana gelecek. 'Aliens in America' ise 9 Eylül’de başlayacak.

    Yeni bölümleri heyecanla beklenen diziler 'Gossip Girl', 'Without a Trace', 'Cold Case', 'Ghost Whisperer', 'The Closer', 'Two&a Half Men', 'The Big Bang Theory' ve 'Scrubs' da 7 Eylül’den itibaren ekrana gelmeye başlayacak.

    ARTHUR DÖNEMİ EFSANESİ, MERLIN
    İtalya, ABD, Avusturalya, Danimarka, İsrail gibi birçok ülkeden sonra Türkiye’de 6 Eylül’de CNBC-e’de yayınlanmaya başlayacak 'Merlin', zamanla bir efsaneye kaynaklık edecek olan genç bir adamın öyküsünü anlatıyor.

    İçerdiği fantastik sahneleri ve gerçek bir efsaneye dayanan hikayesiyle dikkat çeken “Merlin”, büyücülerin hüküm sürdüğü 13. yüzyılın Orta Çağ Avrupası’nda doğuştan doğaüstü yeteneklere sahip genç bir adam. Ancak güçlerini kötüye kullandıklarından dolayı büyücülerin büyü yapmaları Kral Uther tarafından kısa bir süre önce yasaklanmış. Bu nedenle yeteneklerinden dolayı zarar görmemesi için annesi Merlin’i güvendiği tek isim olan Gaius’un yanına gönderir.



    Merlin, alçakgönüllü bir fizikçi olan Gaius’un kapısına vardığında yeni hayatına da ilk adımını atmış olur. Gaius, ilk olarak Merlin’den bu yeteneklerini asla kullanmamasını ister. Ne var ki kader Merlin’i, kısa bir süre önce hiç de hoş olmayan bir şekilde tanıştığı Prens Arthur’un hayatını kurtarmak için, özel yeteneklerini kullanmak ya da kullanmamak arasında tercih yapmak zorunda bırakacaktır.

    Merlin rolünde Colin Morgan’ı, Prens Arthur rolünde Bradley James var. Kral Uther’ı Anthony Head’in, Gaius’u Richard Wilson’ın canlandırdığı yapımda Morgana’yı Katie McGrath, Gwen’i ise yıldızı parlayan oyuncu Angel Coulby canlandırıyor. Diziye Great Dragon / Büyük Ejder’i seslendirerek katılan bir başka usta isim de John Hurt.

    Merlin 6 Eylül Pazar saat 20:00'de

    ZAMANIN LORDU, DR. WHO
    İngiltere’de izlenme rekorları kıran, dünyanın dört bir yanında büyük hayran kitleleri edinen BBC imzalı kült yapım 'Dr. Who', yeni yayın döneminde CNBC-e izleyicileriyle buluşuyor.



    The Guardian’ın hakkında 'BBC’nin tarihte bu güne kadar aileler için yaptığı en iyi eğlence programı' yorumunu yaptığı dizide Dr. Who isimli bir uzaylı zamanda yolculuk ederek, kimi zaman Dünya’yı kimi zamansa diğer gezegenleri kurtarıyor.

    1963’ten 1996’ya kadar İngiliz televizyonlarında aralıksız yayınlanan, sonra 2005’te kaldığı yerden devam Dr. Who, TV tarihinin en uzun süredir yayınlanan bilimkurgu dizisi. Seneler içinde kült mertebesine ulaşan bol ödüllü dizide Doktor karakteri bugüne kadar 10 ayrı aktör tarafından canlandırıldı.

    6 Eylül’den itibaren CNBC-e’de yayınlanacak 2005 tarihli devam serisinde Doktor rolünü 'Jude', '28 Days Later', 'Elizabeth' ve 'Heroes' gibi yapımlarla bilinen Christopher Eccleston üstleniyor. Doktor’un yardımcısı Rose Tyler rolünde ise oyunculuğuyla olduğu kadar pop müzikteki başarısıyla da tanınan, Billie Piper var.

    Bir uzaylı olan Dr. Who, işi gereği sürekli zamanda ve uzayda gezdiği için arkadaş edinmekte ve ilişki kurmakta zorlanıyor. Ancak kimi zaman diğer canlılarla da ilişki kurması gerek. İşte bu nedenle bir yardımcıya ihtiyacı var. Günümüz Londra’sında bir alışveriş merkezinde çalışan Rose, Dr.’a bu konuda yardım ediyor. İlk tanıştıkları andan itibaren birbirlerini anlayan ve tamamlayan ikili, birbirlerinin ruh ikizi. Zamanda yolculuk yapıp, yeni düşmanlarla çarpıştıkça Dr. ve Rose hayal gücünün ulaşamayacağı heyecanlar yaşıyorlar. Dünyevi dertlerden muzdarip, masum ve saf bir şekilde Dr.’ın yanında çalışmaya başlayan Rose, yaşadıkları ve gördükleriyle değişerek, tam bir macera tutkununa dönüşüyor. Bu tutkusu öyle büyüyor ki bir daha eve dönmek istemiyor.

    67 ödülle televizyon tarihinin en başarılı yapımları arasında yer alan 'Dr. Who’nun kazandığı ödüller arasında En Popüler Dizi, En Popüler Erkek Oyuncu (Christopher Eccleston), En Popüler Kadın Oyuncu (Billie Piper), Ulusal Televizyon Ödülleri’nin 2005-2008 tarihlerinde En İyi Televizyon Dizisi Ödülü, BAFTA’nın En İyi Dizi Ödülü ve Saturn Ödülleri’nde 2008 yılında En İyi Uluslararası Dizi Ödülü bulunuyor.

    Dr. Who 6 Eylül Pazar 21:00'de

    MODERN ROBIN HOOD'LARIN MACERALARI, LEVERAGE
    Modern Robin Hood’ların günümüz maceraları yeni yayın döneminde CNBC-e’de başlıyor.



    Bir sigorta şirketinde, yıllarca müfettiş olarak çalışan Nate Ford işinde son derece başarılıdır. Ancak oğlu Sam amansız bir hastalığa yakalanır. Doktorların önerdiği tedavi, sigorta şirketi tarafından deneysel bir yöntem olarak tanımlanıp ödenmez. Oğlunu kaybetmenin acısına dayanmak için alkole sarılan Nate Ford, artık sisteme olan inancını yitirmiştir. Birbirinden bağımsız şekilde hırsızlık ve dolandırıcılık yapan Parker, Eliot Spencer, Alec Hardison ve Sophie Devereaux’un yolları kesişince, başlarına da Nate Ford’u alan ekip sıradan vatandaşları dolandırarak zengin olan büyük şirketlerin, çok uluslu holdinglerin ve zengin kötülerin peşine düşer. Amaçları kendi bildikleri yolla adaleti sağlamaktır.

    Her biri kendi alanında usta olan Parker (patlayıcılarda uzman ve elastik bir vücudu var), Eliot Spencer (kurtarma operasyonlarında usta, yakın dövüş sanatlarında yetenekli), Alec Hardison (bilgisayar ve teknolojiyle ilgili hemen her konuda bilgili, çökertemeyeceği bilgisayar, sızamayacağı sistem yok), Sophie Devereaux (yalnızca yasa dışı bir şeyin peşindeyken çok iyi rol yapabilen, bu alanda olsaydı her türlü ödülü kazanabilecek bir dolandırıcı) ve tüm bu suçlularla baş edebilecek tek adam, Nate Ford güçlerini birleştirince kurulan ekip, masum insanların iyi niyetlerini kullanarak zengin olanların en büyük kabusu olur.

    Leverage 6 Eylül Pazar 22:00'de

    ALIENS IN AMERICA
    'Aliens in America', öğrenci değişim programıyla Amerika’ya gelen Pakistanlı bir gencin, yanına yerleştiği aileyle yaşadıklarını anlatıyor.



    Dünyanın Amerika dışında kalan topraklarında yaşayan insanlara uzaylı muamelesi çeken tipik Amerikan zihniyeti, Tolchuk ailesi nezdinde ekrana gelecek. İlk olarak Wisconsin eyaletinde yaşayan Tolchuck ailesini anlatılacağı daha sonra Tolchuck’ların içine kapanık oğulları Justin’in sosyalleşmesi için rehber öğretmeni Bay Mattjews’ün tavsiyesi üzerine onların yanına yerleşen Pakistanlı öğrenci Raja’yla hikayeyey dahiol olacak.

    Aliens in America 9 Eylül Çarşamba 20:30'da

    EN SEVİLEN DİZİLERİN YENİ SEZONLARI BAŞLIYOR
    CNBC-e’nin büyük ilgiyle takip edilen dizileri de Eylül ayında yeni sezon bölümleriyle ekrana gelecek. Yeni yayın dönemininde yayınlanacak belli başlı diziler şöyle:

    Üçüncü sezonu ile “Gossip Girl”, yedinci sezonu ile “Without a Trace”, altıncı sezonu ile “Cold Case”, dördüncü sezonu ile “Ghost Whisperer”, dördüncü sezonu ile “The Closer” CNBC-e izleyicileri ile buluşacak.

    Ayrıca 'Heroes', 'Desperate Housewives', 'Chuck', 'CSI: NY' ve '24' yeni bölümleri ile yakında yine CNBC-e’de.
İşlem Yapılıyor
X