Bu ne hal Sayın Denizli

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • HIAMOVI
    satélite de expertos
    • 22-12-2004
    • 14236

    Bu ne hal Sayın Denizli

    Bu ne hal Sayın Denizli

    28 Ağustos 2009 Cuma * 20:10

    Turkcell Süper Lig'de 4. hafta mücadelesinde Beşiktaşımız evinde, Gaziantepspor'la 0-0 berabere kaldı.



    Bu ne hal Sayın DenizliBu ne hal Sayın DenizliBu ne hal Sayın DenizliBu ne hal Sayın DenizliBu ne hal Sayın DenizliBu ne hal Sayın DenizliBu ne hal Sayın DenizliBu ne hal Sayın DenizliBu ne hal Sayın DenizliBu ne hal Sayın DenizliBu ne hal Sayın DenizliBu ne hal Sayın DenizliBu ne hal Sayın DenizliBu ne hal Sayın DenizliBu ne hal Sayın DenizliBu ne hal Sayın DenizliBu ne hal

    Sayın Denizli

    Bu ne hal! Geçen sezon geçmişte kaldı artık yepyeni bir sezona girdik, acil kendinize çeki düzen verin! Turkcell Süper Lig 4. hafta mücadelesinde Beşiktaşımız sahasında ağırladığı G.Antepspor'la 0-0 berabere kaldı. İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmadan gol sesi çıkmazken Beşiktaşımız bu sonuçla puanını 6'ya yükseltti.

    Şampiyonlar Ligin'de B Grubu'nda Manchester United, Wolfsburg ve CSKA Moskova'yla karşılaşacak takımımız, Turkcell Süper Lig 5. haftasında Ali Sami Yen'de oynanacak derbide Galatasaray'a konuk olacak.

    YİNE FARKLI BİR 11 SAHADA

    Turkcell Süper Lig'e istediği gibi bir başlangıç yapamayan son şampiyon Beşiktaşımız, bu hafta da farklı bir 11'le sahadaydı. Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, milli file bekçimiz Rüştü'nün sakatlığı nedeniyle kalede yine Hakan Arıkan'a görev verdi.


    Defansın ortasında oynayan Sivok-Ferrari ikilisinden vazgeçmeyen Denizi, geçtiğimiz hafta G.Birliği'ne karşı forma giyen Erhan'ın yerine yeni transferimiz İbrahim Kaş'ı sahaya sürdü. Sol bekte ise İbrahim Üzülmez yerine G.Antepspor'dan transfer edilen İsmail Köybaşı yer aldı.

    Orta saha ikilsinde göbekte yine Alman oyuncularımız Fabian Ernst ve Fink ilk 11'de İnönü çimlerine çıkarken önlerinde Antalyaspor maçının yıldızı Tello yer aldı. Hücum 3'lüsü olarak sol bölgede Serdar Özkan, sağ bölgede Holosko'yu tercih eden Denizli, ileride tek forvet olarak Nihat'a şans verdi.

    NOBRE YEDEK SOYUNDU

    Takımımız Beşiktaş'ın geçen hafta kadrosuna kattığı İbrahim Kaş, Gaziantepspor karşısında ilk 11'de sahaya çıkarken, sakatlıkları süren Rüştü, Yusuf, Bobo ve İbrahim Toraman maç kadrosunda yer almadı. Nobre, yedekler arasında bulunurken, geçen sezon bitiminde omzundan ameliyat olan Ekrem, bu sezon ilk kez 18 kişilik maç kadrosuna girdi.

    Teknik direktörümüz Mustafa Denizli, son Gençlerbirliği maçının ilk 11'inden 3 oyuncuyu değiştirdi. İbrahim Üzülmez, Uğur ve Erhan yedekler arasında yer alırken, bu oyuncuların yerlerine İbrahim Kaş, İsmail ve Serdar Özkan forma giydi. Serdar Özkan, bu sezon ilk kez ilk 11'de sahaya çıktı.

    TEMPOLU BAŞLADIK

    Karşılaşmaya tarftarlarımızın da desteğiyle oldukça tempolu başlayan Beşiktaşımız'da ilk 20 dakikada daha çok kanatlardan etkili olmaya çalıştık. Sol kanatta özellikle Tello'nun ara paslarıyla kaçan Nihat müsait pozisyonlar yakalamasına rağmen, G.Antep ceza sahasına yeterli destek gelemeyince kaptanımız bu topları istediği gibi değerlendiremedi. Sağ kanattan ise bu sezon Getafe'den alınan alt yapımızdan yetişen İbrahim Kaş oldukça fazla hücuma destek oldu. Holosko'nun yarattığı boşluklara iyi sızan Kaş, bu temposunu ortalarına yansıtamadı. İlk yarıda Holosko ile mutlak gol pozisyonlarından faydalanamayan Beşiktaşımız'da Nihat'ın ceza sahası dışından çektiği süper şut şanssız bir şekilde direkten döndü.

    HOLOSKO ÇOK GÜZEL VURDU AMA...

    Maçın 21. dakikasında Slovak yıldızımız Holosko'yla G.Antepspor kalesinde büyük tehlike yarattık. G.Antep çok adamla üzerimize gelmek isterken hücuma çıktıkları anda topu Tello kaptı ve G.Antep ceza sahasına sağ çaprazdan dalan Holosko'ya ara pasını gönderdi. Topla buluşan Holosko çaprazdan kaleci Mahmut'la karşı kaşırya kaldı. Holosko'nun sert şutu malesef Mahmut'un üstüne gitti ve top kornere çıktı. Ve malesef önemli bir gol pozisyonundan faydalanamamış olduk.

    MALESEF OFSAYT OFSAYT OFSAYT!!!

    Holosko'nun şutu sonrası takımımız köşe atışı kazandı. Tello'nun kornerinde topu G.Antepspor savunması ceza sahasının dışarısına uzaklaştırdı. Seken topu yayın önünde Ferrari kafasıyla G.Antep ceza alanı içerisinde bulunan Holosko'yla buluşturdu. Holosko'nun sert şutu gol olurken karşılaşmanın hakemi Deniz Çoban, Holosko'nun ofsayt pozisyonunda olduğundan bu golü geçerli saymadı.

    SALDIRIYORUZ BİR TÜRLÜ OLMUYOR!

    Mücadelenin 30. dakikasında Beşiktaşımız oyunu G.Antep yarı sahasına yıkarken oldukça etkili pozisyonları art arda yakaladı fakat bunları bir türlü gole çeviremedik. Sol kanatta topla buluşan İsmail Köybaşı aut çizgisine kadar inip G.Antep ceza sahasına girdi ve pasını altı pasta bekleyen Nihat ve Holosko'ya aktar isterken seken top penaltı noktasının biraz gerisinde bulunan Tello ile buluştu. Paraguaylı yıldızımız kalecinin de açıldığını görünce aşırtma bir yaptı fakat Mahmut topu son anda kornere çelmeyi başardı. Tello'nun kullandığı köşe atışında G.Antepspor savunmasından seken top ceza sahasının 1 metre kadar önündeki Nihat'ın önünde kaldı. Kaptanımızın gelişine volesi direkten döndü ve Beşiktaşımız adına üst üste iki pozisyondan şanssız bir şekilde faydalanamadı.

    AH SERDAR AH!!!

    İlk yarının son dakikalarında Holosko'yla kanat değiştiren Serdar Özkan'la önemi bir pozisyon yakaladık yine ağları sarsamadık. Hızlı hücuma kalkan Beşiktaşımız'da topla buluşan Tello, G.Antep ceza sahasının sol çaprazında bulunan Serdar Özkan'ı gördü. Kaleci Mahmut'la arasında hiçbir G.Antepli futbolcu olamamasına rağmen rahat bir durumda olan Serdar'ın bu şutu Mahmut'un üstüne gitti.

    İKİNCİ YARIDA YOKUZ

    Karşılaşmanın ikinci yarısına ilk yarıdaki 11'iyle sahada yer alan Beşiktaşımız ilk yarıdaki tempolu oyununu ikinci yarının ilk 20 dakikasında zaman zaman sergilemeye çalışsa da başarılı olamadı. Sol kanattan Tello'yla etkili olmaya çalışan takımımızda Nihat ve Holosko'nun performansları vasatı bir türlü aşamadı. Nihat takım için çok şeyler yapmak istemesini anlayışla karşılarken yıldızlaşma ve gol atmak istemesinden dolayı bazı pozisyonlarda arkadaşlarına pas vermek yerini kötü tercihler yapıp kaleyi bulmayan şutlar çekti.

    BU KADAR DA BENCİLLİK OLMAZ Kİ!

    Karşılaşmanın 63. dakikasında Holosko'nun G.Antep ceza sahasına gönderdiği ara pasa Serdar Özkan ve ofsayttaki Nihat Kahveci hareketlendi. Serdar topu önüne alıp kaleciyle karşı karşıya kalmak isterken Nihat bencillik yapıp Serdaar'ın ayağına gelecek topu kendisi alınca karşılaşmanın yan hakemi ofsayt bayrağını kaldırdı. Nihat bu topu bıraksa Serdar'ın gol atmaması işten değildi.

    ERNST KALEYİ BOLCA YOKLADI

    İkinci yarıda Beşiktaşımız gol yollarında oldukça zorlanmasından dolayı orta sahada transfer edildikten sonra geçen sezonun yıldızı olan Fabian Ernst ceza sahası dışından çektiği şutlarla etkili olmaya çalıştı.

    DEÐİŞİKLİKLERİ ANLAMAK ÇOK ZOR

    İkinci yarıda ayakta kalan sağlam oyuncularımızdan olan ve her an uzaktan çektiği düzgün ve isabetli şutlarla kaleyi yoklayan Fabian Ernst kimsenin anlamadığı bir şekilde teknik direktörümüz Mustafa Denizli tarafından 80. dakikada saha kenarına alındı ve yerine en azından hücumcu bir ismi alması gerekiren oyuna Uğur İnceman'ı soktu. Bu değişiklik tribünlerden büyük tepki gördü. Faiban Ernst oyundan alınırken tüm stad kendisine tezahürat yaparak moral veremeye çalıştı. 71. dakikada oyundan İbrahim Kaş alınırken yerine sakatlıktan yeni kurtulan Ekrem Dağ maça dahil edilirken bu maçta takımın en kötülerinden biri olan Nihat Kahveci 90 dakika sahada kaldı. Yedeklerde bu tip maçlarda her an skoru değiştirebilcek Nobre ise son 15 dakikada oyuna girdi.

    alıntı:karakartal.com

    "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
    Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana






İşlem Yapılıyor
X