Discovery Channel'dan 5 yeni belgesel

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    Discovery Channel'dan 5 yeni belgesel

    DISCOVERY CHANNEL'DAN 5 YENİ PROGRAM
    01.09.2009 13:40


    D Smart 15. kanal Discovery Channel’da bu eylül "İsimsiz Kahramanlar" adı altında 5 yeni, 2 tane de daha önceden devam eden program yayınlanacak.



    D Smart 15. kanal Discovery Channel’da bu eylül sıradan insanların sıra dışı meslekleri ekrana gelecek. Modern hayatı bizim için daha yaşanılır yapmak için her gün çalışan insanların hikayeleri izleyicilerle buluşacak. Bu isimsiz kahramanlar için işleri ne kadar sıra dışı, zorlayıcı ve tehlikeli olsa da birer tutku.
    Bu ayki program konseptiyle modern iş hayatında başarılması zor hedeflere ulaşmış, iç dünyalarının zenginliklerini keşfetmiş, özgüveni yüksek erkeklerin dünyası ekrana gelecek.
    İsimsiz Kahramanlar ile ay boyunca sıra dışı işleri seçmiş nadir bulunan bu insanlar başrolde olacak ve kendilerini size sevdirecekler…
    Ayrıca düzenlenecek çeşitli yarışmalarla Discovery Channel logolu hediyeler sahiplerini bulacak…

    İsimsiz Kahramanlar 1 Eylül 21.00’de Los Angeles İnşaatçıları ile başlıyor. Los Angeles İnşaatçıları, hayatlarının iki yılını Evo adlı lüks daireler blokunun yapımına harcayan inşaat işçilerini ele alıyor. Dizinin her bölümünde, farklı bir taşaron firmanın çalışması işin başlangıcından bitimine kadar izleniyor. Betonarme demirlerinin döşenmesinden son izolasyon ve iç mekan düzenlemelerine kadar inşaatın tamamı ayrıntılı olarak inceleniyor.
    1 Eylül Salı saat 21:00’den itibaren her Salı
    Kirli İşler programında, Mike Rowe Amerika'nın her yanında kendi halindeki Amerikan işçilerinin yaptığı, pek bilinmeyen ama yaşamsal önemdeki bazı işlerde bizzat çalışarak izlenimlerini çekinmeden ekrana getiriyor.
    4 Eylül Cuma saat 21:00’den itibaren her cuma
    Haşere Savaşçıları’da, merkezi Los Angeles'de bulunan Isotech haşere temizleme şirketinin elemanlarını izliyor. Onları, evleri ve işyerlerini farelerden, hamam böceklerinden, karıncalardan, örümceklerden, kokarcalardan, kuşlardan ve nadir görülen diğer haşereden arındırma çalışmaları yaparken izleyeceksiniz.
    3 Eylül Perşembe saat 21:00’den itibaren her perşembe
    Ölümcül Av, Bering Boğazı'ndaki en çetin iki av dönemi sayılan Kırmızı Yengeç ve Opilio Yengeci mevsimleri sırasında yedi yengeç avı teknesinde geçen trajik olayları yeniden yaşayacaksınız.
    28 Eylül Pazartesi saat 22:00’den itibaren her pazartesi
    Amerikan Kerestecileri, Pelletiere Inc. ailesinin yedi oğlunun maceralarına tanık oluyoruz. Kerestecilik bu ailenin kanına işlemiş. İşçiler her gün, hayatlarını ağaçtan çıkarttıkları Amerika'nın kuzey Maine bölgesindeki ormanlara götürülüyorlar.
    2 Eylül Çarşamba saat 21:00’den itibaren her çarşamba
    Süper Keresteciler, kerestecilik geleneğini sürdüren küçük aile firmalarından, keresteciliği büyük ölçüde verimli hale getirdikleri halde tehlikeleri önlemekte başarılı olamamış büyük firmalara kadar farklı kerestecilik tarzlarını takip ediyor. Ancak dev helikopterlerin kaldırabildiği dev kütüklerin taşınmasından, kaygan bataklık arazinin tehlikeleriyle baş edilmesine kadar çetin deneyimlerle ve sıkıntılarla uğraşan kerestecilere siz de katılın. Bu harika dizide, insanoğlunun tanıdığı en tehlikeli ve ulaşılması zor yerlerden kütükleri çekip çıkaran kerestecilerin hayret verici öykülerini izleyeceksiniz.
    7 Eylül Pazartesi saat 21:00’den İtibaren her pazartesi
    kaynak:medyatava
    </B>
İşlem Yapılıyor
X