*** and City 2'nin çekimlerine başlandı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    *** and City 2'nin çekimlerine başlandı

    *** AND THE CITY 2'NİN ÇEKİMLERİNE BAŞLANDI
    06.09.2009 09:15:00

    İşte tüm dünyada çok seyredilen dizinin ikinci devam filminden fotoğraflar...














    Eyvahlar olsun, geri dönüyorlar! Dünyada izlenme rekorları kıran bir dizi: *** and the City'nin ikinci filmi için çekimlere başlandı. Dizi ve filmle birlikte bu fenomeni başımıza musallat eden aktris Sarah Jessica Parker da yine hemcinslerini kıskandıracak elbiselerle kamera karşısına geçti.


    Tıpkı sinema tarihine damgasını vurmuş 'Öldüren Cazibe' filmindeki Glenn Close'un permalı saçları gibi kıvır kıvır saçlarıyla alışık olmadığımız bir Sarah Jessica Parker, gülümsüyor kaldırımlarda. Ellerinde bavullar, yıl 2000'ler olmasa gerek!
    GÜZEL ELBİSELER, AŞK VE 80'LER
    New York sokaklarında çekimlerinde start verilen yılların dizisinin ikinci filmi *** and the City 2 için kamera karşısına geçen Parker, biribirinden şık kostümleriyle yine göz alıcı görünüyordu.
    Kadın-erkek ilişkilerinden dem vuran, modanın yıldızlı dünyasına göz kırpan, dört arkadaşın hikayesinin anlatıldığı film, özellikle yine kadın seyirciyi sinema salonlarına taşıyacak gibi görünüyor.
    Çekimlerde eşi Mr.Big rolünü oynayan Chris Noth ile kamera karşısına geçen Parker'ın neşesi yüzünden okunuyordu. Beyaz Halston imzalı elbisesi ve 4 bin dolar değerindeki Christian Louboutin tasarımı ayakkabılarıyla dikkat çeken Parker, sette adeta defile yaptı. 44 yaşındaki ünlü aktris, çekimin diğer yarısında da mor elbisesiyle göz kamaştırdı.
    Carrie rolündeki Parker, flashback'lerle 80'lere dönerken, ilginç kostümleri ve 'bonus' saçlarıyla da bir hayli sevimli görünüyor.
    SAMANTHA'YA HIRVAT SEVGİLİ
    Aktris, filmle ilgili yorumlar da yapıyor ve "Bu defa *** and the City gerçekten çok eğlenceli olacak. Özellikle bekar Samantha'nın bölümlerinde kahkaha atmamamaya imkan yok " diyor.
    Ancak Samantha her zamanki gibi boş durmuyor ve kendine Hırvat bir sevgili buluyor. Yabancı aşık rolünde kadroya Filip Kleva dahil olmuş.
    Kleva, "Samantha, *** and the City'deki en sevdiğim karakter. Çok heyecan verici ve farklı bir kadın. Lükse de çok meraklı" açıklamasında bulunuyor.
    HAYRANLAR SIRADA
    Filmin çekimleri yapılırken oyuncuların hayranları da mekana akın ederek büyük bir kalabalık oluşturdu. Ekip, meraklı bakışlarla kendilerini izleyen hayranlarına imza verirken, trafik de bir süre aksadı.
    GAZETEPORT

    </B>
İşlem Yapılıyor
X