Leverage Cnbc-e'de başlıyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    Leverage Cnbc-e'de başlıyor



    MODERN ROBIN HOOD'LARIN MACERALARI, LEVERAGE

    Her biri farklı konularda uzman soyguncular ekibi, akıllara durgunluk veren yöntemleriyle adaleti sağlıyor. CNBC-e’nin yeni dizisi Leverage’ta A Takımı yeniden oluşuyor.

    Eski bir sigorta müfettişi, sanat eseri kaçakçısı, aktris, dövüş sanatları ustası, patlayıcı uzmanı ve hacker neden bir araya gelir? 2000’lerin A Takımı’nı oluşturmak için. Her biri kendi alanında usta birer dolandırıcı olan ekip, büyük şirketlere, çok ortaklı holdinglere, hükümetin kurduğu ezici sisteme ve haksızlığa uğradığınız zaman kalabalık bir avukat ordusuyla mahkemede karşınıza çıkacak her türlü güçlü kuruma karşı savaş açıyor. Tabii kendi bildikleri yöntemlerle...

    Geçmişin sevilen dizileri A Takımı ve Görevimiz Tehlike’nin heyecanını yakalayacağınız, Oceans serisinin ***fini alacağınız Leverage’ın yaratıcı ekibinde Transformers ve Indepence Day gibi gişe rekortmeni aksiyon filmlerinin yapımcıları John Rogers ile Dean Devlin yer alıyor.

    ABD'de kısa süre içinde sadık bir izleyici kitlesi edinen Leverage’ın modern Robin Hood’larını canlandıran oyuncular arasında birçok tanıdık yüz var. Oscar ödüllü oyuncu Timothy Hutton’ın başı çektiği oyuncu kadrosu, CNBC-e’nin sevilen dizisi Coupling’den hatırlayacağınız Gina Bellman ile renkleniyor. Ekibin sessiz sakin elemanlarından Eliot Spencer’ı canlandıran Christian Kane’i ise Angel dizisinde Wolfram & Hart’ın avukatlarından Lindsey McDonald rolüyle tanıyoruz.

    Leverage 6 Eylül Pazar 22.00'de
    kaynak:ntv
İşlem Yapılıyor
X