Bulgaristan'da Yaşam ve Eğitim

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • aylinksyl
    Junior Member
    • 14-09-2009
    • 1

    Bulgaristan'da Yaşam ve Eğitim

    Bulgaristan; Türkiye'ye yakınlığı ile bilinen, yaşam standartları yüksek ve Türkiye'ye nazaran daha ucuz olan, Avrupa Birliği'ne üye bir ülke.

    Ülkede yaşlı nüfusun çoğunlukta olmasından ötürü gençlerin eğitim sebebiyle bu ül***i daha çok tercih edebilmeleri adına, Bulgaristan Üniversiteleri, Türkiye'deki özel üniversitelerin aksine Ö.S.S şartı aramadan öğrencileri bünyelerine dâhil etmektedirler. Artık ö.s.s. Türkiye'deki genç arkadaşlarımız için bir mecburiyet değil.

    Bulgaristan üniversitelerinden alacağınız eğitim Türkiye'ye oranla çok daha kaliteli ve profesyonel. Avrupa Birliği'ne üye olan bir ülkede öğrenim görmenin avantajları, eğitim alanında bu ül***i çok daha cazip kılıyor. Hem Türkiye'de denkliği olan bir diplomaya sahip oluyorsunuz hem de aldığınız diploma tüm dünyada kabul gördüğünden iş bulma imkânınız çok daha artıyor. Üniversitelerin anlaşmalı olduğu dünyaca ünlü markaların ve firmaların tercih edecekleri bir iş adamı olma konumunu elde etmiş oluyorsunuz.

    Bulgaristan'ın eğitim alanında sunduğu avantajlar saymakla ve anlatmakla bitmez. Eğer Ö.S.S' de umduğunuzu bulamayanlardansanız hiç üzülmeyin üç buçuk saatlik zaman dilimine sıkıştırılmış sınav sizin üniversite hayallerinize ulaşmanıza engel olamayacak.

    Ayrıntılı bilgi için bizlere ulaşın:

    Studyplus Bulgaristan Eğitim Danışmanlığı
    0216 329 29 75

    Bulgurlu Mh. Libadiye Cd. No:37/3 Üsküdar-İstanbul
İşlem Yapılıyor
X