Bugün radyo D dinledim ve şoke oldum

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ozkandonmez
    Administrator
    • 30-12-2002
    • 47394

    Bugün radyo D dinledim ve şoke oldum

    Bu sabah 07:50 civarında radyoda bir yayın dinledim ama keşke dinlemez olaydım , programı sunan sunucu muydu yoksa hokkabazmı doğrusu karar veremedim ve konuşmaları resmen insanlık ayıbı. Yanında da onu onaylayan bir başka hokkabaz vardı.

    Birinci dalga geçtikleri mesele henüz daha kesinlik kazanmamış ve muhtemelen spekülatif haber olan amerikada domuz gribi aşısı olupta milyonda bir görülen hastalığın tetiklenmesine yol açtığı idda edilen kızın durumu idiki aynen şöyle dalga geçiyorlardı ;

    "kız aşı olmuş ama sonradan başka bir hastalık tetiklenmiş hahhahahahahaha ve kız düz gidemiyormuş , hoplayıp zıplıyormuş koşuyormuş geri geri gidebiliyormuş ama ileri doğru gidemiyormuş hahahahahah"


    İkinci dalgaları varmısın yokmusundaki ülkühan la olduki demediklerini bırakmadılar, bu kişinin girmiş olduğu beyin ameliyetları ile oldukça dalga geçtiler.


    ve üçüncü olayları dalga değildi resmen acitasyondu , üstelik az önce insanların rahatsızlıkları ile dalga geçen onlar değilmiş de başkası imiş gibi davranmaya başladılar ve şöyle devam etti hokkobazın birinci ;

    Yerde uzanmış yatan köpeğin üzerinden bir kamyon geçiyor ve hayvancağızın belini ve arka ayaklarını kırıyor kamyoncu durmadan basıp gidiyor , bu kişi sağa sola telefon ediyor diyorlarki hemen yardım gönderiyoruz falan filan ama yarım saat bekliyor gelen giden yok ve diyorki yayında kardeşim beni neden oyalıyorsunuz madem gelmeyeceksinizki ben gelmeyeceğinizi biliyordum. Sonra bir sedye icat edip veterinere götürüyor diyorki veteriner köpek ısırabilir ağzını bağlayalım , radyo yayınından veterinerede güzel bir kızıyor. Sonra hayvan hastenesine götürüyor ve diyorki veterinerlere bakın ben bu köpeği takip edecem bilesiniz ne gerekiyorsa ben üstleniyorum.....

    Buraya kadar bu köpek hikayesi tamam bir insanlık ayıbı yapılmış bu kişide sözde yardımsever olduğundan yardım etmiş , buraya kadar iyide lafının sonunda böyle buruk bir sesle "inşallah o kamyon şoförüde kamyon altında kalır" demezmi !

    İşte bugün böyle bir hokkobazlıkla karşılaştım , behey insanlıktan nasibini almamış erkişi , başkaların ahrazları ve sorunları ile dalga geçip insanlara beddu etmek üzerinden prim kazanmak program yapmak nasıl bir iştir , bu yaptığın işten para kazanıp evine götürdüğün ekmeğin helal olabileceğine inanıyormusun ?
    Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



    HAYDI IPTV YAPALIM

    TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

    LÜTFEN OKUYUN

  • aaron_1212
    Senior Member
    • 03-11-2006
    • 4376

    #2
    Konu: Bugün radyo D dinledim ve şoke oldum

    Birilerinin Rahatsızlığıyla dalga geçen insanlar Kendi Rahatsızlığını göremez.

    Başkalarının halleri üzerinden pirim yapmak, popüler olmak, dalga geçmek kendi eksikliğidir ve insanlık ayıbıdır
    Bu tür kişiler serseri yapılı insanlar olduklarından içlerinde vicdan olmaz
    Vicdan denen asil insani duyguyu çoktan yitirmiş, hahaha kikiki az bişi gülelim güldürelim pirim yapalım gibi reyting uğruna kendini bile ... artık gerisini siz düşünün
    Ayıp.

    Yorum

    • Tam1Manyak®
      Junior Member
      • 21-06-2009
      • 369

      #3
      Konu: Bugün radyo D dinledim ve şoke oldum

      Cidden anlatigin gibi ise Arkadasim ben o Insanlarin Akli dengesinden süphe ederim, bir Insana deger vermeyen Hayvana nasil deger verebilir ki onu hic anlamis degilim.
      Genelleme olarak sölüyorum Insanoglu Nankördür diye bosuna söylememisler kendisinin basina gelmedigi sürece böyle ileri geri konusur.
      Kimisi duyarli,Vicdanli,Merhametlidir kimide basina birsey gelince Akillanir.
      Düsmez kalkmaz bir Allah...

      Yorum

      • eren511
        Member
        • 29-07-2006
        • 2805

        #4
        Konu: Bugün radyo D dinledim ve şoke oldum

        kim daha rahatsız doğru teşhis etmek gerekir.şaklabanlığında bir sınırı var...

        Yorum

        • OfThELoRd
          Member
          • 17-07-2004
          • 2830

          #5
          Konu: Bugün radyo D dinledim ve şoke oldum

          adamların dünyaya bakış açısının ne olduğu ortada kendisinden başka kişileri düşünmeyen insanlarla dolu heryer. normaldir....

          Yorum

          • ozkandonmez
            Administrator
            • 30-12-2002
            • 47394

            #6
            Konu: Bugün radyo D dinledim ve şoke oldum

            Üzgünümki birinci mesajı kulaklarımla duydum ve hakkatten şoke oldum , böyle bir kişiye ulaşıp soru sormak gerekir ama önemli olan sorulacak sorudan nasibini alacakmı almayacakmı.

            Hiçbir kimse fikri sapık olmadığı sürece karıncaya bile basmaz zira bizim ahlaki ve toplumsal değer yargılarımızda bile bile bir karıncayı dahi incitmek yoktur. Kaldıki aracın önüne aniden çıkabilecek bir kedi köpek yada başka bir hayvanın yaşamının sonlanmasında elden ne gelirki
            Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



            HAYDI IPTV YAPALIM

            TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

            LÜTFEN OKUYUN

            Yorum

            • Tam1Manyak®
              Junior Member
              • 21-06-2009
              • 369

              #7
              Konu: Bugün radyo D dinledim ve şoke oldum

              Abi Konu simdi Hayvan severlikse ayiptir söylemesi ben onlarin hepsinden süphe ediyorum Insana söylemedigini birmakmiyorlar Hayvani koruyorlarki Hayvan neki?Insan Canimi Hayvan Canimi? ben ikisi arasinda kalsam bir hayvana yardim edecegime Insanliga katkim olur Insan derim. Hayvan dediginin üstünlügü ne? Yaradan bile Insan oglunu yaratirken yarattigi cisimlerin en üstünü olarak görmüs Seytana bile egilmesini emretmis.Böyle Reyting alacaginida komik olabilecegine ve espiri yaptigi inanan sahsiyetlerin yani sira gülen ve bu konuda eglenenler olmussada cok azdir diye nitelendiriyorum ben.Inanamam ki bu kadar Vicdani terk eden bi Vatandasim olsun,kim dersede inanmam.
              Son düzenleme Tam1Manyak®; 28-10-2009, 02:58.

              Yorum

              İşlem Yapılıyor
              X