Trabzonspor Moral Arıyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ykmoglu
    Junior Member
    • 16-10-2005
    • 19

    Trabzonspor Moral Arıyor

    Trabzonspor'da önce futbolcularla başlayan sıkıntılı süreç, Beşiktaş maçı sonrası tribün tepkisiyle devam etmesi, son olarak da teknik direktör Hugo Broos'un yapmış olduğu açıklamalar, camianın ***fini kaçırsa da, Bordo-mavili takım Kasımpaşa karşısında alacağı 3 puan ile biraz olsun rahatlamanın hesaplarını yapıyor.

    Son yaşanan gelişmeler üzerine Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener'in bir hayli moralinin bozuk olduğu biliniyor. Trabzonspor'un saha içinde ve dışında zor günler geçiriyor olması, sezon başı koyulan hedeften uzaklaşılması yönetimin sabrını taşırırken, Kasımpaşa maçı yerine başka konuların gündemde olması üzerine harekete geçen Sadri Şener, kötü gidişatın durdurulması konusunda teknik heyet ve futbolculardan hafta sonu oynayacakları karşılaşmaya motive olmalarını istedi.

    Futbolcuların beyanatları, teknik heyetin yaşadığı özgüven sorunu ve kongre tartışmaları arasında lige verilen 15 günlük arayı geçiren Trabzonspor, Ligde aldığı istikrarsız sonuçları durdurmak için Kasımpaşa maçından mutlak galibiyetle ayrılmayı planlarken, alınacak olan kötü sonuç bordo-mavili kulüpte birçok şeyinde yeniden gözden geçirilmesine neden olacak. Bordo-mavili camiada yaşanan gelişmeleri yakından takip eden Trabzonspor yönetim kurulu birçok konuda notlar alırken, aldığı bazı kararları ise hayata geçirmek için uygun bir zamanı beklediği öğrenildi.

    Yaşanan tüm bu gelişmelerin sonucunda teknik heyet ve futbolcuların hala daha hafta sonu oynanacak Kasımpaşa maçı öncesinde morallerinin bozuk olması zorlu maç öncesi büyük sıkıntı yaşatıyor. Yönetim Kurulu, teknik direktör Hugo Broos ile yaptığı toplantıda, tamamen takıma odaklanmasını istediği belirtildi. Sportif Direktör Ünal Karaman ise teknik direktör Hugo Broos ile koordinasyonlu bir şekilde çalışarak futbolcularda kaybolan özgüvenin tekrar kazanılması adına yoğun bir çalışma içine girdi.
İşlem Yapılıyor
X