Trabzonspor bombardimani 6-0

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    Trabzonspor bombardimani 6-0



    Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor, Denizli Belediyespor'u adeta gole boğup grubunda maç fazlasıyla liderliğe yükseldi: 6-0. Bordo-mavililer, Avni Aker'de oynanan karşılaşmada zayıf rakibi karşısında sonuca Serkan, Gökhan, Engin ve Umut'un (3) golleriyle gitti. Trabzonspor, kupada grubundaki üçüncü maçını 14 Ocak Perşembe günü Ankaragücü ile oynayacak.

    Aker'de 'gol' bastı!

    Bordo-mavililer, zayıf rakibini Serkan Balcı, Gökhan Ünal Umut (3) ve Engin'in golleriyle yenip kupada siftah yaptı.

    Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda TFF 2. Lig ekiplerinden Denizli Belediyespor'u farklı mağlup etti: 6-0. Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan bordo-mavili takım, henüz maçın 3. dakikasında Serkan Balcı'nın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden sadece 4 dakika sonra sahneye çıkan Gökhan Ünal,
    farkı 2 yapan golü attı. 43'te Umut Bulut ilk yarının skorunu belirledi: 3-0.

    UMUT HAT-TRİCK YAPTI
    Karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başlayan Fırtına, 46. dakikada Denizli Belediye defansının 'ofsyat' diye durakladığı bir pozisyonda Engin ile golü buldu. Bir hazırlık maçını andıran karşılaşmada kapanış gollerini Umut Bulut kaydetti. 61 ve 82'de birer kez daha golle buluşan Umut, hat-trick yaptı. Trabzonspor, 6-0'lık galibiyetle averajını düzeltirken, maç fazlasıyla grup liderliğine yükseldi.
İşlem Yapılıyor
X