Fenerde Deltinho olmuyor, asil hedef Caridade

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    Fenerde Deltinho olmuyor, asil hedef Caridade

    Corinthians’ın genç forvetini almaktan vazgeçen Fenerbahçe’nin rotayı Santos’un 23 yaşındaki orta saha yıldızına çevirdiği öğrenildi



    Fenerbahçe, Brezilya’nın Corinthians Kulübü’nün genç forvet oyuncusu Dentinho’dan vazgeçti.
    Sportif Direktör Aykut Kocaman’ın yurt dışı seyahati boyunca farklı oyuncular ile ilgili çalışma yaptığı, Deltinho’nun alınmayacağı belirlendi. Yüksek maliyeti nedeniyle bu futbolcuyu izleyen ancak pazarlık masasına oturmayan Kocaman’ın Türkiye’ye farklı isimlerle yaptığı görüşmelerin sonuçlarını getirdiği öğrenildi.
    Brezilya ekibi Corinthians’ın yıldızı Dentinho transferi için bir süredir uğraştığı öne sürülen Fenerbahçe’nin asıl hedefinde Santos’un 23 yaşındaki yetenekli orta saha oyuncusu Madson Formagini Caridade olduğu bildirildi. Fenerbahçe Sportif Direktörü Kocaman’ın Santos kulübüyle masaya oturulması için ön çalışma yaptığı belirlendi.
    Kulübü ile 2012 yılına kadar bir sözleşmesi olan Madson Caridade geçtiğimiz yıl Club de Regatas Vasco da Gama’dan Santos’a transfer oldu. 1.60 boyundaki genç futbolcu ofansif orta saha olarak oynuyor ve yüksek top tekniği ile dikkat çekiyor. 37 maçta 7 gol atan ve 9 asist yapan Madson için önümüzdeki hafta Brezilya’ya yeni bir sefer düzenleneceği ve transferin sonuçlandırılacağı belirtildi.
İşlem Yapılıyor
X