Transferde Cimbom Fenerbahceyi Tetikledi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    Transferde Cimbom Fenerbahceyi Tetikledi

    Galatasaray’ın üst üste patlattığı transfer bombaları Fenerbahçe’yi harekete geçirdi. Ezeli rakiplerinin bu atağına cevap vermek için kolları sıvayan sarı-lacivertliler, bu hafta yıldız bir ismi kadrolarına katmayı planlıyor

    Fenerbahçe, transferde yavaş adımlarla ilerlerken, ezeli rakibi Galatasaray’ın üst üste patlattığı bombalar üzerine harekete geçti.
    Özellikle Brezilyalı Jo’yu renklerine katan, yeni bir sambacıyı daha getirmenin planlarını yapan sarı-kırmızılı takımın bu atağı karşısında sarı-lacivertli yönetim de çalışmalarını hızlandırdı.
    Denizlispor maçında tribünlerin yine boş kalması da yönetimi acil transfere yönelten bir başka unsur oldu. Taraftarlar ezeli rakipleri Galatasaray’ın ekonomik sorunlara rağmen yaptığı transferleri baz alıp, yönetimi eleştirirken, Fenerbahçeli yöneticiler bu durumu göz ardı etmedi.

    Yurt dışına gidiyorlar
    Bir süredir yurt dışında oyuncu arayan Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman’ın getirdiği rapor üzerine harekete geçen sarı - lacivertli yönetim hafta içinde yurt dışına iki yönetici gönderip, belirlediği oyunculardan birisini almaya çalışacak.
    Fenerbahçeli yöneticilerin Brezilya’ya gidip, Teknik Direktör Daum’un istediği oyuncuların kulüpleri ile görüşmesi beklenirken, Avrupa’dan da arayışın sürdüğü, hafta sonuna kadar mutlaka yeni bir yabancı oyuncunun takıma katılacağı belirlendi.
İşlem Yapılıyor
X