G.Saray acik pazari

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    G.Saray acik pazari

    5 Avrupa kulübü, 4 G.Saraylı için dün geceki maçta Madrid’deydi

    Vicente Calderon’daki karşılaşmada ParisSG Caner’i, Blackburn ile Sevilla Topal ve Servet’i, Aston Villa ile Tottenham da Keita’yı izledi.
    AVRUPA kulüpleri dün G.Saraylı oyuncuları izlemek için adeta Madrid’e akın etti. Fransa’nın PSG, İngiltere’nin Tottanham, Blackburn, Aston Villa ve Everton, İspanya’nın da Sevilla, Villareal ve Zaragoza kulüpleri Türk futbolcuları çıplak gözle izlemek üzere Vicente Calderon’daydı.
    CANER’İ takip etmek üzere gelen PSG alıcılar içerisinde en ciddisiydi. G.Saray’a kiralanmadan önce Fransız kulübüne teklif edilen Caner konusunda o zaman ’evet’ demediği için pişmanlık duyan PSG’yi temsilen sportif direktör Alain Roche Madrid’de hazır bulundu..
    G.SARAY’I BEKLİYORUZ
    GENÇ oyuncuyu üst düzey bir maçta canlı izlemek isteyen Roche “Caner büyük bir gelişim içerisinde. Keşke G.Saray’dan önce davransaydık. Şimdi G.Saray’ın satın alma opsiyonunu kullanmamasını bekleyeceğiz. Eğer 15 Mayıs’a kadar G.Saray, Caner’in transferini gerçekleştirmezse devreye girip CSKA Moskova’ya teklif yapacağız” diye konuştu. Ancak Caner’e adeta kendisini izlemeye gelenlerin nazarı değdi. Kewell’ın sakatlanmasından bu yana yıldızı parlayan 22 yaşındaki oyuncu, golün geldiği pozisyonda önce topu kaptırdı ardından da faulü yaptı. Sonrasında da Rijkaard tarafından 36. dakikada kenara alındı.
    İNGİLİZLER’İN ise takibinde Servet ve Mehmet Topal vardı. Topal devre arasında kendisini isteyen Blackburn Rovers tarafından bir kez daha mercek altına alındı. Bilindiği gibi Blackburn 25 Ocak’ta G.Saray’ın kapısını bu transfer için çalmış ama sonuç alamamıştı. Sevilla da Topal’ın eski aşklarından biri... İspanyollar sezon başında transfer ettiği ancak istediği verimi alamadığı Fildişili Zokora ile yollarını ayırması durumunda Topal için teklifte bulunacak. Stoper ihtiyacı duyan Sevilla, Servet’i de listesine almış durumda.
    TOTTENHAM ile Aston Villa ise Keita’yı mercek altına aldı. “İngiltere’de oynamak istiyorum” diyen Fildişili bu iki kulüp tarafından izlendi.
    Kenara alınan Caner Rijkaard’a sinirlendi!
    SON haftalarda Frank Rijkaard’ın vazgeçilmezi olan Caner’e nazar değdi. Atletico karşısında tel tel dökülen genç yıldız hocası tarafından 36’da kenara alınırken, milli oyuncu bu karara çok sinirlendi. Masör Erkan Kazancı’nın kendisine verdiği montu alan ancak yedek kulübesini pas geçen Caner, direkt olarak soyunma odasına gitti.
İşlem Yapılıyor
X