Fransiz mahkumlar!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    Fransiz mahkumlar!

    Fenerbahçe Yönetimi Lille yenilgisinin faturasını Daniel Güiza’ya çıkarıp, İspanyol oyuncuya duyduğu güveni tamamen yitirirken, Teknik Direktör Christoph Daum’un hedefindeki isim ise Fabio Bilica oldu



    Fenerbahçe’de Lille yenilgisi sonrası Daniel Güiza yönetimin, Bilica ise Teknik Direktör Daum’un hışmına uğradı.
    Karşılaşmada iki net pozisyonu harcayan ve takımının rövanş maçına avantajlı bir skorla dönmesinin önünü tıkayan İspanyol oyuncu, kendisine sürekli arka çıkan Başkan Aziz Yıldırım da dahil olmak üzere tüm yönetimin güvenini tamamen yitirdi.
    Teknik Direktör Daum’un sezon başından bu yana sürekli birinci santrforu olarak ilan ettiği, hatta Lille maçından sonra bile fazla eleştirmediği Güiza’nın, kaçırdığı pozisyonlar sonrası tepkilerini tribünden açıkca dile getiren yöneticilerin, İspanyol oyuncuyu tamamen defterden sildikleri öğrenildi.
    Yönetim eleştiri oklarını Güiza’ya yöneltirken, Daum’un hedefinde ise Bilica vardı. Son maçlarda ciddi hatalar yapan ve savunmanın dengesini bozan tecrübeli oyuncunun performansından endişe duyan Alman hocanın, karşılaşma sonrası oyuncunun uyardığı öğrenildi.
    Lugano’nun yokluğunda savunma kurgusunda sıkıntılar yaşayan Daum’un, Bilica’dan daha garanti oynamasını, arkadaşlarını zor durumda bırakacak pas ve driplinglerden kaçınmasını istediği bildirildi. Alman hoca, Bilica’ya özellikle antrenmanlarda yanındaki arkadaşıyla daha fazla çalışmasını öğütledi.
İşlem Yapılıyor
X