Galatasaray 1-2 Atletico Madrid. Galatasaray Veda Etti

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    Galatasaray 1-2 Atletico Madrid. Galatasaray Veda Etti

    G.Saray 1 - 2 A.Madrid
    UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray 2. tur 1-1'in rövanşında evinde Atletico Madrid'e 2-1 mağlup olarak kupaya veda etti.
    Konuk ekibin gollerini 62. dakikada Sabrosa ve 90. dakikada Forlan kaydetti. Sarı-kırmızılıların tek golü ise 66. dakikada Keita'dan geldi.
    CANER TAKIMINI YALNIZ BIRAKTI
    Galatasaraylı Caner 80. dakikada rakibiyle girdiği ikili mücadele sonunda faul yapınca sarı kartla cezalandırıldı. Bu pozisyondan 1 dakika sonra rakibine arkadan çelme takan Caner ikinci sarı kartı da görerek takımını 10 kişi bıraktı.

    Mactan Anlar :
    Ve karşılaşma sona erdi, Galatasaray şanssız bir şekilde kupadan elendi...
    Dakika: 92 Eduardo Salvio(Girdi) - Jose Antonio Reyes Calderon(Çıktı) (Atletico Madrid)
    Maç 3 dakika uzayacak... Maalesef G.Saray´ın turu atlaması için artık 2 gol gerekli..
    Dakika: 90 Gol Reyes´in pasını ceza alanı içinde alan Forlan Servet´ten sıyrılıp sol ayağıyla topu sol köşeye gönderdi..Leo uzandı ama maalesef top ağlarımızda..
    Dakika: 84 Neill´in faulü ile Jurado´nun yerde kaldığı pozisyonda İspanyollar atak devam ettiği için oyunu sürdürdü, ama uzun süre yerden kalmayınca topu taça gönderdiler..
    Dakika: 81 Kırmızı Kart Ve maalesef 10 kişi kaldık.. Caner hücum presi yaparken maalesef rakibine arkadan faul yaptı. Az önce sarı kart gören Caner böylece 2. sarı kartla oyun dışında kaldı!
    Dakika: 79 İnanılmaz bir penaltıyı vermeyen hakem Rijkaard´ı çıldırrttı.. Mutlak bir gol şansımız bu şekilde gitti..
    Dakika: 79 İnanılmaz bir gol kaçırdık.. Perea ceza alanında topu Caner´İn baskısıyla kaybetti ve yere düştü, eliyle topu çelmeye çalıştı ama hakem görmedi. Caner´in vuruşunda top açıyı kapayan kaleciye çarpıp kornere gitti..
    Dakika: 74 Reyes ceza alanı sağından Caner´i çalımlayıp kaleye yönelmek isterken yerde kaldı ve penaltı bekledi ama hakem oyunu devam ettirdi..
    Dakika: 71 Valera´nın sağdan ceza alanımıza ortasında Forlan´ın kafa vuruşu yandan auta gitti..
    Dakika: 66 Gol GOOOOOOOOOLLLLLLLL...... GOOOOOOOOOLLLLLLLL...... GOOOOOOOOOLLLLLLLL...... KEIITAAAA.........
    Dakika: 63 Gol Çok şanssız bir an. Taçtan gol yedik. Soldan kullanılan taç atışına Reyes Neill´in üzerinden dokundu, bu topu alan Simao Uğur´un yanından geçip sol çaprazdan kalecimiz ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda top uzak köşeden ağlara gitti..
    Dakika: 61 Sarı Kart Hakan Balta´nın ikili mücadelesinde faul çalan Gianluca Rocchi´ye tepki gösteren Arda sarı kart gördü..
    Dakika: 59 Sarı Kart Mehmet Topal Jurado´ya yaptığı hareketin ardından faul bile beklemezken, sarı kart gördü..
    Dakika: 55 Arda ceza alanına sokulurken yerde kaldı ama hakemn mutlak bir faulü çalmadı..
    Dakika: 53 Şanlıyız.. Reyes ceza alanı sağ çaprazında pozisyon buldu, sert vuruşunda top üst direkten oyun alanına geldi..
    Dakika: 52 Ah.. yine kaçtı.. Geliyoruz.. Arda sol kanat köşe çizgisinde topu sakladı ve daha sonra topu sağ ayağına çekip arka direğe ortaladı Keita´nın kafa vuruşu az farkla auta gitti..
    Dakika: 50 4 Ayhan Akman(Girdi) - Elano Blumer(Çıktı) (Galatasaray)
    Dakika: 47 Ah, ah... Keita´nın sağdan ortasında ön direkte pozisyon bulan Mustafa Sarp´ın kafa vuruşunda top üstten auta gitti..
    Dakika: 46 Ve mücadelede ikinci yarı başladı..
    Dakika: 35 İnanılmaz.. Bu kaçmaz... Keita´nın sağdan kullandığı köşe vuruşunda top uzaklaştı ama Hakan tekrar topu buraya açtı, Keita bekletmeden altıpasa indirdi, Arda´ya sadece dokunmak kaldı ama kaptan bu topa çok kötü dokunarak boş kale yerine üstten auta gönderdi..
    Dakika: 30 Elano ceza alanına sol çaprazdan sokulduğu anda Paera´nın faulü ile yerde kaldı ama hakem aynı düşüncede değil...
    Dakika: 28 Agüero sol kanadımızı adeta göçerterek son çizgiye kadar girdi, ortasında top boşta kaladı ama Atleticolu oyunculara şut şansı tanımadık..
    Dakika: 26 Simao sol son çizgiye ilerledi ve Uğur kendisine faul yaptı. Yarım korner şeklinde bir serbest vuruş kazandılar..
    Dakika: 25 Agüero sol son çizgide kendisini unutturan Lopez´i gördü, bu oyuncunun ortasında Leo Franco ileri çıkıp topu kapmayı başardı...
    Dakika: 24 Atletico Madrid bu dakikalarda topla daha çok oynmaya başladı..
    Dakika: 22 Atletico Madrid 1 dakika boyunca pas yaptı ama taraftarımızın da baskısı ile İspanyol ekibi topu kaptırıp atağını sürdüremedi..
    Dakika: 21 Keita sağ kanatta kaptığı topla 3 oyuncu arasında kaldı, Simao son adam olarak topu kapıp kalecisine kazandırdı..
    Dakika: 20 Yine etkili geldik.. Defansın arkasına atılan nefis uzun pas Arda´yı geçti ama sol çizgide Caner topu kaptı. Pasını Elano´ya aktardı ve Brezilyalı yıldız sol çaprazdan kaleyi denedi. Asenjo topu iki hamlede kurtardı..
    Dakika: 17 Ah.. ah.. Uğur ceza alanı arka noktasında bomboş kalan Elano´ya güzal bir orta yaptı.. Zamanlama hatası mı, yoksa topu biraz yüksek gelmesi mi bilinmez, Elano´nun kafa vuruşu iyi olmadı ve top yandan auta gitti. Önemli bir fırsat kaçırdık..
    Dakika: 16 Agüero ceza alanını kat edip sol kanat son çizgiye indi ama Neill oraya hemen yetişip vücudu ile araya girip topu auta gitmesini sağladı..
    Dakika: 15 Agüero duvar paslaşması ile ceza alanına sokuldu ama son pas kötü yere gidince derin bir nefes aldık..
    Dakika: 14 Reyes ceza alanı dışı sol çaprazından kaleyi denedi, penaltı noktasına yerden gelen topu Servet karşıladı..
    Dakika: 13 Hakan Balta ile Caner ceza alanı dışı sol kısmında atağımızı sürekledi ama defansın arkasına sarkan Caner´e son pas gitmedi.. Bu pas ulaşsa çok etkili bir şans bulabilirdik..
    Dakika: 12 Servet sağdan kaçan Agüero´yu kaçırdı ama yıldız oyuncunun ortasında Servet ayak koydu ve daha sonrasında topu alan Uğur´a faul yapıldı..
    Dakika: 11 Caner etkili gelişen atağımızda solda topu aldı ama ortası savunmaya çarptı ve ceza alanı sol kısmına indi. Keita bu topu kaparken Perea´ya faul yaptı..
    Dakika: 10 Arda Turan yine savunmanın arkasına sarktı, bir ara pası daha geldi ama yan hakem çok ince bir ofsaytı belirledi..
    Dakika: 9 Hücumda yaptığımız baskıyla Arda savunmayı yıpartıyor.. Bu dakikada ufak bir hata geldi savunmadan ama açığı Perea hemen kapattı..
    Dakika: 9 Hakan Balta´nın uzun mesafeli pasında defasın arkasına sarkan Arda Turan´ın ofsaytta kaldığı işaret edildi..
    Dakika: 8 Elano serbest vuruşta sağ kanattan Keita´nın önüne pası aktarmak istedi ama savunma girdi..
    Dakika: 7 Arda sol kanatta şık hareketleri ile alkış aldı ancak süren atakta Perea kendisine faul yaptı. Serbest vuruş kazandık..
    Dakika: 6 A.Madrid orta alanda top çeviriyordu ama baskımızla Reyes´ten topu kaptık..
    Dakika: 5 Simao Uğur´a faul yaptı ve hakem faul kararı verdi, kart yok..
    Dakika: 4 Orta alanda büyük bir mücadele var ilk dakikalarda...
    Dakika: 3 Uğur sağdan kaçan Keita´nın koşuyoluna göndermek istedi ama topu kaptırdık..
    Dakika: 2 Mehmet Topal sol kanatta hareketleneceği alan olan Caner´e uzun bir pas verdi ama genç yıldız topu kapamadı.
    Dakika: 1 İlk dakikadan itibaren tribünlerimizden büyük bir destek başladı..
    Dakika: 1 Ve maç başladı...
    Gianluca Rocchi son kontrollerini yapıyor..
    "Hic Abundant Leones" yazılı bir pankart önünde beyaz kartonetler ve aslan figürü ile kale arkası tribünde müthiş bir kreografi yapıldı...
    İki takım oyun alanına geliyor.. Hakem Gianluca Rocchi elinde maçın başlayacağı topla takımları seramoni alanına ***ürüyor..
    Ali Sami Yen´de maç öncesinde müthiş bir atmosfer var.. Sarı kırmızılı taraftarlar takımlarına büyük bir destek veriyor..
    İki takım oyun alanına geliyor.. Hakem Gianluca Rocchi elinde maçın başlayacağı topla takımları seramoni alanına ***ürüyor..
    Galatasaray geçen hafta deplasmanda oynanan ilk maçta 1-1 berabere kalmıştı.
    Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2. tur 2. maçında Ali Sami Yen Stadı´nda İspanyol Atletico Madrid´i konuk ediyor...
    Aslan evinde turu arıyor...
İşlem Yapılıyor
X