City Keita'yi istiyor, kimi veriyor?

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    City Keita'yi istiyor, kimi veriyor?



    Manchester City Yönetimi, Haldun Üstünel’in kapısını bu teklifle çaldı

    Akşam'ın haberine göre; Galatasaray’ın Futbol Şube Sorumlusu, İngiliz takımının sahibi El Mubarak’tan gelen öneriyi Adnan Polat’a açtı. Ancak Başkan, “Şu an sadece kongreyi düşünüyoruz. Son kararı Rijkaard verecek” dedi

    Galatasaray camiasını çok sarsacak bir telefon, önceki gün İngiltere’den geldi. Manchester City’nin sahibi Khaldoon?El Mubarak, son dönemde müthiş grafik sergileyen Abdul Kader Keita için Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel’i aradı. Arap işadamının, “Bize Keita gibi teknik bir adam lazım. İsterseniz Keita ile Jo’yu takas edelim” teklifinde bulunduğu öğrenildi.

    SEÇİMDEN SONRA OLUR

    Mubarak’ın telefonuna oldukça şaşıran Üstünel’in, konuyu Adnan Polat’a açtığı ifade edildi. Ancak şu an sadece 27 Mart’taki kongreyi düşünen Galatasaray Başkanı’nın, “Bu seçimi kazanmadan uzun vadeli, kulübü bağlayıcı kararlar alamayız. Şu seçimi kazanalım, ondan sonra gelen bütün teklifleri değerlendirebiliriz. Keita ile ilgili kararı Rijkaard verir” dediği belirtildi.

    JO ÇOK UÐRAŞTIRACAK

    Polat’ın bu konuşmasından sonra Keita ile ilgili son karar, sezon sonuna kaldı. Ancak?yıldızın, Manchester City’de forma giymeyi çok istediği ifade edildi. Buradaki tek problemse Jo’nun uzun süreli olarak Galatasaray’da kalmak istememesi... Eğer takas kabul edilirse hem City, hem de Galatasaray yöneticilerinin Jo’ya dil dökmesi gerekecek.
İşlem Yapılıyor
X