iyi ki Emre var!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    iyi ki Emre var!

    Antalya maçı sonrası değerlendirme yapan yöneticiler milli yıldızı yere göğe sığdıramadı

    ANTALYA galibiyetiyle üzerindeki kara bulutları bir nebze dağıtan F.Bahçe’de, Emre Belözoğlu’nun performansı göz doldurmaya devam ediyor.. Takımın en hırslı ismi olarak dikkatleri üzerine çeken yıldızın istikrarlı grafiği, hem yönetim hem de takım arkadaşlarının takdirini topluyor. Başarılı orta sahanın takımdaki ’ateşleyici güç’ olduğu fikrinde birleşen yönetim Antalya maçı sonrası, “Emre de olmasa sıradan takım görüntüsü çizeceğiz. Çünkü Alex yokken yaratıcı oyuncumuz yok. Takımı ileriye taşıyan hep Emre oldu. Hırsıyla takımı ateşliyor” ifadeleriyle Emre’yi yere göğe sığdıramadılar.
    GİZLİ KAPTAN GİBİ
    SAHADA basmadık yer bırakmayan tecrübeli yıldız, saha dışında da arkadaşlarına liderlik yapıyor. Kaptan Alex’e her konuda yardımcı olan ve arkadaşlarına moral veren konuşmalar yapan Emre için ‘F.Bahçe’nin gizli kaptanı’ yorumu yapılıyor. Gizli kaptan, hocası Daum’a da destek verip, ‘sancılı’ geçiş döneminde her türlü yardımı gösteriyor.
    ‘Hocama karşı saygımız sonsuz’
    F.BAHÇE’NİN sezon başında Kayseri’den transfer ettiği Mehmet Topuz, Daum’la arasında bir sorun olmadığını söyledi: “Ben ne kadar büyük bir takımda oynadığımın ve F.Bahçe formasının ağırlığının farkındayım. Takımda kimin oynayacağına yalnızca Daum karar verir. Bize düşen ise hocamızın kararlarına sonuna kadar saygı duymak, kendimizi en iyi şekilde hazırlamak.”
    Forvetler yatıyor, orta saha coşuyor
    14 milyon Euro’luk Güiza ve ’nöbetçi golcü’ Semih’in sessiz kaldığı haftalarda, F.Bahçe’yi orta saha oyuncuları sırtlıyor. Son 8 maçta rakip fileleri 8 kez havalandıran sarı-lacivertlilerde, forvetler sadece 2 gole katkı yaparken, Santos 3, kaptan Alex de 2 gole imzasını attı. Semih ise 8 maçtır gol orucunu bozamadı.
İşlem Yapılıyor
X