'Evlenmezsen evlatliktan silerim'

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    'Evlenmezsen evlatliktan silerim'


    Galatasaraylı Barış Özbek'in babası Şinasi Özbek'ten, oğluna baskı. Özbek, Barış'ın 16 yaşındaki bir akraba kızıyla evlenmesini istiyor...
    Evlenmezsen evlatlıktan silerim
    Hürriyet'in haberine göre; Şinasi Özbek, G.Saray’da oynayan oğlunun 16 yaşındaki bir genç kızla evlenmesi için baskı yapıyor. İstediğinin olmaması halinde de evlatlıktan atmakla tehdit ediyor.
    BU yüzyıl da bu da olur mu demeyin... Oluyor. Hem de Almanya’da günlerini geçiren ve oğlu Galatasaray’da oynayan Özbek ailesinde sıkıntılı günler yaşanıyor.
    Sarı kırmızılı takımın gurbetçi futbolcusu Barış Özbek’e mecburi evlilik şoku!.. Almanya’da yayınlanan Express gazetesinden Von Arno Schmitz’in haberine göre, 23 yaşındaki futbolcunun babası Şinasi Özbek, oğlunun 16 yaşındaki bir genç kızla evlenmesi için baskı yapıyor.
    Babasına söylemedi
    Barış böyle bir evliliği kesinlikle istemese de, babasının evliliğin gerçekleşmemesi halinde genç futbolcuyu evlatlıktan reddetmekle tehdit ettiği söyleniyor.
    Bu ilginç gelişme yıldız futbolcunun son maçlardaki performansına da yansıyor. Beklenen oyunu bir türlü oynayamayan genç futbolcunun yakın çervresine bu durumu kabullenemediğini, babasının ısrarları sebebiyle zor ve sıkıntılı günler geçirdiğini söylediği iddia edilirken, babasına karşı bu konuda herhangi bir şey söylemedi.
    AKRABASI
    Alman Express gazetesi, Barış’ın babası Şinasi Özbek’in oğlunu 16 yaşında akrabaları olduğu tahmin edilen bir kızla evliliğe zorladığı iddia etti.
İşlem Yapılıyor
X