Fener’de kirmizi alarm!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    Fener’de kirmizi alarm!

    Futbolcular, hafta sonu oynanacakGalatasaray derbisine kadar SamandıraTesisleri’nde tam gün mesaiye alındı
    Başkan ve yöneticiler oyuncularla dünkahvaltıda buluştu, “Gelin sezon sonuna kadar birlik olalım” mesajı verildi
    Sarı-lacivertli taraftarlar takıma veyönetime destek için harekete geçti.Şimdilik tüm sorunlar rafa kaldırıldı

    Gaziantep galibiyeti ile üzerindeki kara bulutları biraz olsun dağıtan, Galatasaray’ın yenilmesiyle zirve için yeniden umutlanan Fenerbahçe’de bu hafta oynanacak iki zorlu maç nedeniyle seferberlik ilan edildi.
    Sarı-lacivertli futbolcuların, Teknik Direktör Daum’un kararı ile Galatasaray derbisine kadar Samandıra Tesisleri’nde tam gün mesai yapacağı bildildi. Antrenman saati kaç olursa olsun, oyuncuların erken saatlerde tesislere geleceği ve akşama kadar burada birlikte vakit geçireceği belirtildi.
    Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler de dün sabah oyuncularla sabah kahvaltısı yapıp, maç kasetlerini izledi. Takıma, “Gelin birlik olalım” mesajı verildi. Sorunların, tartışmaların ve küskünlüklerin bu dönemde rafa kaldırılması gerektiğinin konuşulduğu toplantıda, çifte kupa için söz birliğine varıldı. Kaptan Alex de Souza da kalan sekiz hafta için kolları sıvadı.
    Uzun süredir takımla ilgilenmeyen Başkan Aziz Yıldırım’ın yeniden aktif rol alması futbolcular üzerinde olumlu etki yaptı. Manisa ve Galatasaray maçlarının hasarsız geçilmesi için yönetim olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini açıklayan Yıldırım oyunculardan biraz daha özveri istedi.
    Taraftar da ayaklandı
    Fenerbahçeli taraftarlar da takıma ve yönetime yardım etmek için harekete geçti. Futbolculara destek mesajları yağdığı bildirilirken, özellikle Manisa maçında tribünlerin tamamen doldurulması ve Galatasaray derbisi önceki takıma güven aşılanması konusunda karar alındı. Sarı-lacivertli taraftarlar, oyunculara bir de mektup yazarak, Samandıra Tesisleri’ne göndermeyi planlıyor.

    Başkan işbaşında
    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler dün sabah futbolcularla kahvaltı yaparken akşam da sarı-lacivertli takımın antrenmanını izledi. Daum’un saha içinde yaptığı toplantı sırasında çalışanlarla sohbet ettiği görülen başkan Yıldırım’ın antrenman başlarken bir ara kaleci Volkan Demirel ile de konuştuğu gözlendi. İdari menajer Hasan Çetinkaya ve takım tercümanlarıyla da sohbet eden Yıldırım, Güiza ile de bir süre görüştü. Bu arada, Fenerbahçe, Manisaspor kupa maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanın yarım saatlik bölümünü basın mensuplarına açan Daum’un çalışma öncesi futbolcularıyla yaptığı toplantının ardından, antrenör Koch, motivasyona yönelik sözler sarf ederken futbolcular, hep birlikte “Tekrar yolumuzdayız” diye bağırdı. İdmana katılmayan Güiza ve Semih’te önemli bir sorun bulunmadığı, tedbir amaçlı çalışmadıkları bildirildi.
İşlem Yapılıyor
X