Trabzonspor:2 Antalyaspor:0

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    Trabzonspor:2 Antalyaspor:0

    Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor sahasında Antalyaspor'u 66. dakikada Alanzinho'nun ve 87. dakikada Umut Bulut'un attığı gollerle mağlup etti ve rövanş maçı için avantajı yakaladı.



    Trabzonsporlu Engin ve Antalyasporlu Yalçın'ın uzatma dakikalarında topsuz alanda birbirlerine attıkları kafa nedeniyle, kırmızı kart gördüler ve takımlarını 10 kişi bıraktılar.


    Trabzonspor'a 14 veya 15 Nisan'da oynanacak rövanş maçında finale çıkabilmesi için alacağı her türlü galibiyetin ve beraberliğin dışında, 1-0, 2-1, 3-1, 4-2, 5-3 gibi 2 farklı yenilgiler bile yeterli olacak.. Karşılaşmanın normal süresi Antalya'nın 2-0 galibiyetiyle sona ermesi halinde 30 dakika uzayacak.. Sonuç yine değişmezse tur atlayan takımı penaltı atışları belirleyecek.

    TRABZONSPOR'DAN CANAYDIN'A VEFA Trabzonsporlu futbolcular, Galatasaray Kulübü ve Kulüpler Birliği eski Başkanı Özhan Canaydın'ın vefatı nedeniyle maç öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulundular. Bu arada Canaydın'ın vefatı nedeniyle daha önce H.Avni Aker Stadı'nda yapılacağı açıklanan kolbastı şovu da iptal edildi.

    Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Özhan Canaydın'a hak ettiği değeri bütün kulüplerin vereceğine inandığını belirterek, "O örnek bir spor adamıydı. Onu saygıyla anıyoruz. Dün akşam Şükrü Saraçoğlu'nda olduğu gibi, tüm maçlarda Canaydın'a en iyi şekilde vefa örneği gösterilecektir" diye konuştu.
İşlem Yapılıyor
X