Tottenham Derbiye Arda icin geliyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    Tottenham Derbiye Arda icin geliyor

    İngiliz kulübü Tottenham'ın yetkilileri, pazar günkü Fenerbahçe derbisinde Kaptan'ı izleyerek transfer teklifinde bulunmaya hazırlanıyor. Arda ise formasına kavuşmak için hırs yapmış durumda...



    Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Ada kulüplerinin Arda Turan'a olan ilgisi bitmek bilmiyor... Arsenal, Manchester City, Liverpool derken Tottenham Hotspurs da Kaptan için bir kez daha devreye girdi. İngiliz kulübünden yetkililerin, pazar günkü Fenerbahçe derbisini Ali Sami Yen Stadı'nda izleyecekleri ve detaylı bir rapor hazırlayacakları öğrenildi.

    23 yaşındaki futbolcuya maçın ardından transfer teklifi yapılması da gündemde. Arda ise formasına kavuşmak için hırs yapmış durumda. Geçen hafta içindeki idmanda Mehmet Topal'ın müdahalesiyle sakatlanan genç yıldız, Trabzonspor deplasmanında görev alamamıştı. Ondan önce de sarı kart cezası nedeniyle Ankaragücü karşılaşmasını boş geçen Sarı-Kırmızılı futbolcunun büyük bir özveriyle çalıştığı belirtildi.

    Rijkaard sürekli bilgi alıyor

    Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleşen son idmanda da tedavisi sürdürülen Arda Turan'ın durumu hakkında, teknik direktör Frank Rijkaard kulüp doktorlarından sürekli olarak bilgi alıyor. Kaptan, iki gün önce yaptığı açıklamada, “Ne pahasına olursa olsun Fenerbahçe derbisinde sahada olmak istiyorum” demişti.
İşlem Yapılıyor
X