Adnan Polat yeniden baskan

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    Adnan Polat yeniden baskan

    Galatasaray Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda oy sayımı yapılıyor. Galatasaray Lisesi’nde gerçekleştirilen kongrede, saat 15.00 itibariyle sandıklar kapatılırken, toplam 24 sandık Tevfik Fikret Salonu’na getirildi... Toplam katılımın 5000'e yakın olduğu belirtiliyor.



    Galatasaray Lisesi’nde gerçekleştirilen kongrede, saat 15.00 itibariyle sandıklar kapatılırken, toplam 24 sandık Tevfik Fikret Salonu’na getirildi.
    Sandıklarda oy sayımına geçilirken, başkan adaylarından Adnan Polat salonun alt bölümünden, Adnan Öztürk ise balkondan sayımı takip etti.

    Açılan sandıklar

    Seçimde açılan 21. sandığın ardından, son durum şöyle
    Açılan Sandık Polat Öztürk Geçersiz
    ------ ----------- ------------ --------
    1 152 66 -
    2 132 57 2
    3 146 80 3
    4 133 88 1
    5 124 108 1
    6 127 96 2
    7 115 99 -
    8 122 101 2
    9 101 104 -
    10 115 104 1
    11 95 116 -
    12 91 109 1
    13 105 102 1
    14 106 95 4
    15 135 76 6
    16 115 101 -
    17 164 71 1
    18 143 76 2
    19 127 81 5
    20 133 88 2
    21 130 103 4
    Toplam: 2611 1921 38

    İşte iki adayın listeleri

    ADNAN POLAT: Yiğit Şardan, Cemal Özgörkey, Murat Yalçındağ, Ali Haşhaş, Haldun Üstünel, Işın Çelebi, Mehmet Helvacı, Selim Sayılgan, Emir Sarıgül, Hakan Üstünberk, Vedat Eşkinat, Doğan Yalçınkaya, Yalçın Orhon, Taner Aşkın, İbrahim Çağlar.

    ADNAN ÖZTÜRK: Hayrettin Kozak, Hamdi Yasaman, Murat Ece, Ömer Kayalıoğlu, Osman Hattat, Abdürrahim Albayrak, Mehmet Can Topsakal, Mehmet Saruhan Cibara, Reşit Sinanlı, Emre Alkın, Fatih Gökşen, Emre Erdoğan, Cem Ersan, Necati Demirkol, Kaan Boyner.

    BAŞKAN ADAYLARI OYLARINI KULLANDI

    Galatasaray Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda iki başkan adayı sandıkların başına giderek oylarını kullandı.

    Bunun öncesinde konuşan başkan adayları Adnan Öztürk ve Adnan Polat centilmenlik dolu mesajlar vererek, birbirlerine başarılar dilediler ve kazananın Galatasaray olmasını istediler.

    Adnan Öztürk; seçilseler de seçilemeseler de 24 saat Galatasaray'ın hizmetinde olacaklarını kaydetti. Öztürk, seçim sürecinde son 2 aydır, göreve gelmeleri halinde neler yapacaklarını aktardıklarını belirtirken, özellikle Özhan Canaydın'ı kaybetmenin büyük üzüntüsü yaşadıklarını vurguladı. Tüm seçim çalışmaları süresince, Yunan filozof Aristoteles'in 3 temel prensibini kullandıklarını anlatan Öztürk, "Bunlar, (Logos) zeka ile mantık, (Patos) yürek ve (Etos) da ahlaktır. Ben burada ekibim adına, seçilsek de seçilemesek de 24 saat Galatasaray'ın hizmetinde olacağımızı teyit ediyorum" dedi.

    Adnan Polat ise görev yaptıkları iki dönemde önemli projeler başlattıklarını, önümüzdeki iki yılın bu projelerin bitme dönemi olacağını söyledi. Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda yapılan kongrede, Galatasaray Kulübü'nün tarihi bir gününü yaşadıklarını anlatan mevcut başkan ve yeni dönem için de başkan adayı olan Polat, "Seçimlerin en güzel tarafı, bütün dostlarımızı, kardeşlerimizi ve ağabeylerimizi bir arada görme imkanı bulmamızdır. Biz kulübün denetlenmesi, kurumsallaşması, şeffaflaşması konusuna önem verdik. Dışarıda bir arkadaşımız bana şeffaf olan sandıkları gösterip, 'Biraz abartmadınız mı' diye sordu. Bundan sonra Galatasaray sandıkları şeffaf olacak" dedi. Mart ayı içinde, görev yaptıkları 24 ayın en yoğununu yaşadıklarını kaydeden Adnan Polat, şunları söyledi: "Başlatmış olduğumuz projelerin hepsi mart ayının içine denk geldi. Biz de zamanımızın büyük bölümünü kulübün peşinde koşmakla geçirdik. Projeleri başlattık, şimdi iki sene öncesine kadar çok daha ekonomik olarak istikrarlı döneme girdik, sportif olarak yapılanmaların neticelerini almaya başladık. Dilerim ki, iki sene sonra daha iyi bir tablo olur. Dört sene önce seçimde aday bulamazken, 2 sene önce listemize insanları ikna etmek için zorlanırken, bugün yönetimime girmek isteyen 100'den fazla arkadaşımız oldu. Bu, şunu gösteriyor; biz Galatasaray'da iyi şeyler yaptık ki, yönetime girme isteği arttı. İnşallah iki sene sonra seçimde 2 değil, 4 başkan aday olur. Bu, Galatasaray'ın iyi yönetildiğinin göstergesidir." Polat konuşmasını, "Bu seçimlerin sonu ne olursa olsun, göreve gelecek başkanı hepimizin başkan ve yöneticileridir. Hepimiz Galatasaray'ı daha yükseklere çıkarmak için çalışacağız, bu da benim size sözüm olsun" diyerek biterdi.

    POLAT İLE ALBAYRAK'IN GERGİN DİYALOÐU

    Galatasaray Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda oy kullanımına geçilmesinin ardından, kulüp başkanı Adnan
    Polat, koridorda karşılaştığı Abdürrahim Albayrak’a, neden seçime girdiğini sordu.
    Galatasaray Lisesi’ndeki kongrede, başkan adayı Adnan Öztürk’ün yönetim kurulu aday listesinde yer alan Abdürrahim Albayrak, başkan Adnan Polat’ın sitemiyle karşılaştı.
    Koridorda üyelerle sohbetler eden Polat, karşılaştığı Albayrak’a, "Neden seçime girdin" derken, eski yöneticinin, "Her Galatasaraylı kongre üyesinin seçime girme hakkı vardır" yanıtıyla karşılaştı.
    Polat’ın ısrarla "Projelerin nedir, onu soruyorum sana" demesi üzerine de Albayrak, "Başkanım, seçilince projelerimizi görürsünüz" cevabını verdi.
    Albayrak’ın bu konuşmadan oldukça rahatsız olması dikkati çekti.
    Öte yandan başkan Polat, sandıkları teker teker gezerek, özellikle muhalefet kanadında yer alan üyelerle sohbet edip, şakalaştı.
    Adnan Öztürk kanadında yer alan bir üyenin, "Seçim bu sene daha güzel ve heyecanlı oluyor" sözleri üzerine başkan Polat, "Doğru. Daha güzel oluyor, çünkü sandıkları 24’e çıkardık. Kimse sıra beklemiyor. Herhalde bunu kastediyorsun" diye espri yaptı.

    BAZI ESKİ FUTBOLCULAR OY KULLANDI

    Galatasaray Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu sürerken, sarı-kırmızılı takımın bazı eski futbolcuları birlikte oy kullanmaya geldi.
    Galatasaray takımında daha önce futbol oynayan Hakan Şükür, Hakan Ünsal, Arif Erdem, Vedat İnceefe, Bülent Korkmaz, Hasan Şaş ve Ümit Davala, birlikte geldikleri Galatasaray Lisesi’de, 24. sandıkta hep beraber oylarını kullandılar.
    Sarı-kırmızılı oyucuların oy zarflarına, Adnan Öztürk’ün yönetim kurulu listesinin yer aldığı sarı oy pusulalarını koydukları görüldü.
    Oylarını kullandıktan sonra açıklama yapan oyuncular, seçimin Galatasaray Kulübü’ne hayırlı olması dilediklerini belirttiler.
    Diğer yandan, yine 24. sandıkta, Galatasaray’ın eski basketbolcularından ve Banvit Basketbol Takımı Antrenörü Orhun Ene de oyunu kullandı.

    BAŞKAN ADAYLARI ADNAN POLAT İLE ADNAN ÖZTÜRK, SOHBET ETTİ

    Galatasaray Kulübü'nün Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda oy kullanma işlemi Sandıklar Seçim Genel Kurul Başkanlığı önündeki alana getirilerek sayım işlemine geçilecek. Toplam katılımın 5000'e yakın olduğu belirtiliyor.

    Bu arada iki başkan adayı Adnan Polat ile Adnan Öztürk, Galatasaray Lisesi'nin bahçesinde bir araya geldi. Oldukça samimi ortamda geçen sohbetin ardından basın mensuplarına açıklama yapan ikili, seçim yarışının dostluklarına herhangi bir olumsuz etkisinin olmadığını vurguladılar. Adnan Öztürk, Adnan Polat ile aralarında ağabey-kardeş gibi bir ilişkinin bulunduğunu vurgulayarak, "Kimin başkan olduğu önemli değil. Deminden beri, kim seçilirse seçilsin, beraber ne yapabiliriz, onu konuşuyoruz" derken, Polat ise "Galatasaraylı olmak ayrıcalıktır denir ya, işte en büyük göstergesi burada" şeklinde konuştu.
İşlem Yapılıyor
X