Artik Soz Semih'in menajerinde...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    Artik Soz Semih'in menajerinde...

    Semih'in menajeri, İngiliz kulüp Fulham ile ilk görüşmenin olumlu geçtiğini açıkladı...



    Fenerbahçe’nin golcü ismi Semih Şentürk’ün isyanın nedeni belli oldu. Sezon ortasında sözleşmesi tek taraflı olarak uzatıldığı iddia edilen Semih’in bu sözleşmeden doğan herhangi bir yükümlülüğü olmadığı öğrenildi.

    Semih Şentürk’ün avukatı ve menajeri Şenol Çilek Radyospor.com editörü Uğur Asarlı’ya çarpıcı açıklamalar yaptı. Çilek, Fenerbahçe’de yedek kulübesinden kurtulamayan Semih’e Avrupa’nın önde gelen ekiplerinden teklifler geldiğini söyledi. Çilek bazı kulüplerin tekliflerinin yanı sıra, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Fulham’la görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

    Fulham’la görüştüklerini dile getiren Çilek; “Avrupa’dan çok ciddi teklifler var. Fulham ile görüşmelerimiz sürüyor. Kesin bir anlaşma yok ama ilk görüşmeler olumlu geçti. Avrupa’nın çeşitli takımlarından da ciddi teklifler alıyoruz.” dedi.

    OPSİYON GEÇERSİZ

    Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinde Semih’in sözleşmesinin 2011’de bitece bilgisinin bulunduğunun hatırlatılması üzerine Çilek, “Fenerbahçe kulübü devre arasında Semih’in mukavelesindeki opsiyon hakkını kullanıp 1 yıl daha uzattı. Oradaki bilgi yanlış. Opsiyon geçersiz.” dedi.

    Opsiyonun geçersiz olması durumunda Semih sezon sonunda serbest kalacak.
İşlem Yapılıyor
X