Rijkaard revizyona gidiyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    Rijkaard revizyona gidiyor

    Galatasaray'da teknik direktör Frank Rijkaard'ın Sivasspor maçında kadroda değişikliğe gideceği belirtildi. Hollandalı teknik adamın cezalı olan Caner'in yerine savunmanın solunda Hakan Balta'ya görev vereceği öğrenilirken, Servet'in yerine ise Emre Güngör'ü oynatmayı düşündüğü ifade edildi.

    Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Teknik direktör Rijkaard'ın orta sahada da değişikliğe gideceği Mustafa Sarp'ın yanında Ayhan'ın,orta sahanın sağında ise Barış'ın forma giyeceği ileri sürüldü. Keita'nın forvet olarak görev yapacağı, Fenerbahçe maçı sonrası disiplinsiz hareketleriyle gündeme gelen Jo'nun ise yedek soyundurulacağı iddia edildi. Baros ise cezalı olduğu için bu maçın kadrosunda yer almayacak.

    Yönetim ve teknik heyet Fenerbahçe yenilgisi sonrası bozulan moralleri düzeltmek için yoğun çaba sarfederken teknik direktör Rijkaard'ın oyuncularıyla yaptığı toplantıda 7 maçta 21 puan istediği belirtildi.

    Hollandalı teknik adamın ''7 maçımızı da kazanırsak şampiyon olma şansımız hala var. Hiç birşey bitmiş değil son maçın bitiş düdüğüne kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Ben hala şampiyon olacağımıza inanıyorum. Sizin de inanmanızı istiyorum. İnancınızı kayberdeseniz o zaman herşey biter. Biz nasıl beklenmedik maçlarda beklenmedik puanlar kaybettiysek rakiplerimiz de aynı şeyi yaşayabilir'' dediği öğrenildi.
İşlem Yapılıyor
X