Aslan’i bekleyen tehlike

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    Aslan’i bekleyen tehlike

    Galatasaray, puan cetvelinde ilk ikiye giremezse, gelecek sezonun takvimi altında ezilecek. Üstelik 2. ön elemedenbaşlaması durumunda, Dünya Kupası’nda boy gösterecek Elano, Keita, Kewell ve Neill’dan da faydalanamayacak

    Bütün kulvarlarda şampiyonluk parolasıyla yola çıkan, ancak kupa ve Avrupa defterini erken kapattıktan sonra ligi de zora sokan Galatasaray’ı şimdi de gelecek sezonun takvimi telaşlandırıyor.
    Ligin bitimine 7 hafta kala 4. sırada bulunan ve puan tablosunda yukarlara çıkamazsa geride bıraktığımız sezon gibi Avrupa Ligi’ne 2. ön elemeden katılacak olan Aslan, temmuz ayının ortasında oynama riskiyle karşı karşıya kalacak. Bu olasılığın gerçekleşmesi durumunda sarı-kırmızılılar diğer bir darbeyi de yabancı yıldızlarından yiyecek.
    11 Haziran-11 Temmuz tarihleri arasında Güney Afrika’da yapılacak olan Dünya Kupası’nda; Elano, Keita, Kewell, Neill ve bonservisi alınırsa Giovani Dos Santos gibi oyuncuları boy gösterecek olan Cim-Bom, tatil yapma şansı bulamayan bu futbolculara verilecek izinler yüzünden çok az yabancıyla Avrupa maratonuna başlayacak.

    Şampiyon olamazsa...
    UEFA’nın 2010-2011 sezonu planmasına göre 13-20 Temmuz tarihlerinde ilk ön eleme maçlarını yapacak olan Galatasaray, ligi 3. sırada bitirirse bu kez 3. ön elemeden lige girecek. Bu durumda, 27 Temmuz’da ilk maç, ertesi hafta da rövanş karşılaşması oynayacak.
    Cim-Bom, önündeki iki takımı geçerek adını Şampiyonlar Ligi vizesi alırsa o zaman da, 3. ön elemeden mücadele etme hakkı kazanacak. Bu durumda da Ağustos’un ortasında ilk maçına çıkacak.
İşlem Yapılıyor
X