Gokhan Gonul Derbiden Sonra Sezonu Kapatiyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    Gokhan Gonul Derbiden Sonra Sezonu Kapatiyor

    Fenerbahçe Sağlık Danışmanı Prof. Ömer Taşer, Gökhan Gönül’ün omzundan acil operasyon geçirmesi gerektiğini bildirdi. Daum, ameliyat olmak isteyen yıldızı, “Beşiktaş derbisinden sonra olursun” diyerek ikna etti

    Fenerbahçe’de Gökhan Gönül’ün omzundaki sakatlığı krize neden oldu. Sarı-lacivertli kulübün Sağlık Danışmanı Profesör Doktor Ömer Taşer, muayene ettiği yıldızın omzundan acil ameliyat olması gerektiğini bildirdi.
    Sakatlığı ciddi olan Gökhan Gönül, Taşer’in kararına uymak isterken, Teknik Direktör Daum ve Sportif Direktör Aykut Kocaman büyük bir sıkıntıya girdi.
    Ameliyat olması durumunda sezonu kapatacak olan başarılı oyuncunun en azından Beşiktaş derbisinde forma giymesini isteyen Daum, Gökhan’dan şampiyonluk için fedakârlık yapmasını talep etti.
    Milli oyuncunun ise ayak tarak kemiğinden sakatlandığı zaman yaptığı fedakârlığı hatırlatarak, “O zaman zararlı çıkmıştım” dediği belirlendi. Alman hoca, yapılan görüşmede Gökhan’ı, Beşiktaş maçından sonra ameliyat olması için ikna etmeyi başardı.
    Kulüpten yapılan açıklamada ise Ömer Taşer ve Ertuğrul Karanlık tarafından kontrolden geçirilen Gökhan için ameliyat kararı alındığı kaydedildi.
    Milli futbolcunun, Beşiktaş derbisinden sonra ameliyat olmak istediği vurgulanarak, “Gökhan derbide oynamak istediğini belirterek, ameliyatın bu karşılaşmadan sonra yapılması tabelinde bulunmuştur. Oyuncumuzun talebi, sağlık ekibimiz tarafından da anlayışla karşılanmış ve ameliyatın derbiden sonra gerçekleştirilmesi uygun görülmüştür” ifadelerini kullanıldı.
İşlem Yapılıyor
X