Arda Dunyaya Kustu

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    Arda Dunyaya Kustu


    G.Saray'da farklı Diyarbakırspor galibiyetine rağmen sular durulmadı. Sarı kırmızılı taraftarların maça damgasını vuran protesto gösterileri sarı kırmızılı takımı derinden sarsmış durumda. Başta kaptan Arda olmak üzere sarı kırmızılı futbolcular büyük bir hayal kırıklığı yaşarken, Arda'nın kırgın olduğu ve bu konuda kimseyle konuşmadığı öğrenildi. Arda'nın özellikle sarı kırmızılı taraftarların Jo Alves'in ardından kendisini protesto etmelerinden dolayı büyük bir yıkım yaşadığı öğrenildi. Bu sezon bir çok maç öncesinde sakat olmasına rağmen forma giymekten kaçınmayan Arda'nın büyük bir olgunlukla "G.Saray'ı en azından Şampiyonlar Ligi'ne taşımalıyız. Başkanımızın en büyük arzusu yeni stadımızda Şampiyonlar Ligi maçlarını oynamaktı" diyerek takım arkadaşlarını motive ettiği öğrenildi. Sarı kırmızılı futbolcuların bütün bu moral bozukluğuna rağmen bu hafta deplasmanda karşılaşacakları Manisaspor'u mutlaka yenmek için hazırlıkları sezon başındaki ciddiyet ile sürdürecekleri öğrenildi.
    Görülmemiş protestonun fotoğrafları için tıklayın
    Bu arada teknik direktör Rijkaard'ın maçtan sonra yaptığı açıklamada "seneye de G.Saray'dayım" açıklaması şimdilik krizin büyümemesini sağladı. Ayrıca Rijkaard'ın taraftarların futbolcuları protestosunu haklı bulması, futbolcular tarafından da şaşkınlıkla karşılandığı ve büyük bir yıkım yaşadıkları sızan haberler arasında. Hollandalı teknik adamın taraftarın kendisinin lehine, futbolcuların aleyhine tezahuratlarına olumlu tepki vermesi sarı kırmızılı futbolcular arasında tartışma konusu olduğu öğrenildi.
    Diğer yandan tecrübeli isimlerden Servet'in Rijkaard'ın son haftalarda kendisini yedek bırakması konusunda suskun kaldığı ancak yakın dostlarına "İşimi profesyonelce yapamlaya devam edeceğim. Bütün ciddiyetimle çalışacağım. Gerek duyulursa geçen sezon yarım kalan transfer hikayem gerçek olur" diye dert yandığı öğrenildi.
    JO ALVES ÖZÜR DİLEDİ
    G.Saray taraftarlarının protestosunda hedef isim haline gelen ve ismi Alemci Jo'ya çıkan Brezilyalı golcü Jo Alves'in üzüntü ve şaşkınlık içinde olduğu öğrenildi. Son haftalarda gecek kulüplerindeki görüntüsü yüzünden taraftarların hedefi haline gelen Jo'nun teknik direktör Frank Rijkaard ve futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel'den özür dilediği öğrenildi. Jo'nun Türkiye'de özel yaşama bu kadar karışılmasının şaşkınlığını yaşadığı ancak yaşanan olaylarda kendisinin de hatısının olduğunu kabul ettiği sarı kırmızılı kulüpten sızan haberler arasında.
    Arda Turan'ı yıktılar
    F.Bahçe derbisinde ayağım kopsa oynarım" deyip maça sakat çıkan G.Saray'ın yıldızı taraftarın aleyhte tezahüratlarıyla ayrılığın eşiğine geldi
    Galatasaraylı taraftarlar dün Ali Sami Yen Stadı'nda büyük bir protestoya imza atarken, kendi altyapılarında yetişen ve fanatik Galatasaray taraftarı olarak bilinen yıldızları Arda Turan'ı bitirdiler. Son dönemde art arda alınan kötü sonuçlar üzerine büyük bir protestoya hazırlanan Galatasaraylılar, dün tribünleri maç için değil protesto amacıyla doldurdu. Stadın tümünün Arda'ya yönelik hazırlanan bir tezahüratı hep birlikte söylemesi ise yıldız oyuncuyu yerle bir etti. Bu protestolarda hedef isim olan Arda'nın büyük üzüntü duyduğu gözlendi. İlk 11'de çıktığı maçta durgun bir futbol sergileyen Arda, 60. dakikada oyundan çıktı. Tribünlerin bir kısmı kendisini alkışlarken bir kısmı da yuhaladı. Arda da kulübeye gitmek yerine direkt soyunma odasına giderek tepkisini gösterdi. Özel hayatının taraftarlarca tribün protestosuna karıştırılmasına çok içerleyen Arda maç bitiminde de takım otobüsüne beklemeden kendi özel minibüsüyle stattan ayrıldı.
    İşte Arda'yı bitiren sözler
    Galatasaraylı taraftarların düne özel olarak bestelediği ve "Kimisi sinema peşinde" kısmıyla direk Arda'yı hedef alan tezahürat şöyle: "Kimisi gece alemlerinde, kimisi sinema peşinde. Galatasaray ruhu yok hiçbirinde, düşmüşler paranın peşine. Söyleyin sizden çok mu şey istedik. Formanın hakkını verin dedik. Biz 14 sene bekledik. Sizin gibi ruhsuz görmedik." Tribünlere ayrıca, "Acıtmıyor canımızı yitip giden hayaller, öldürdü bizi sahadaki ruhsuz yürekler'', ''Derbi gider, kupa gider, ruh gitmesin bize yeter'', ''Öpmekle olmaz formayı, vermek lazım hakkını'' ve ''Ali Sami Yen, Hagi, Metin Oktay. Onları unutmadı bu taraftar. Herkese nasip olmaz ıslatmak bu formayı. Kırmayın kalbimizi, mevzu bahis sarı- kırmızı" pankartları asıldı.
İşlem Yapılıyor
X